UFO Database Archief

Amstelveen 9 maart – Goudkleurige bol

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 19:35
Weertype: onbewolkt, helder
UFO kenmerk: goudkleurige bol
Beweging: van zuid naar noord, uit de richting van schiphol naar het noorden over het Amsterdamse Bos. Vloog in een rechte lijn, geschatte afmeting ca. 50 meter, geen geluid, licht bleef lang zichtbaar.

mijn eigen verhaal:

Ik stond buiten op ons terrein en zag deze goudkleurige bol vanuit de richting van Schiphol komen aanvliegen. Het licht van dit object was zeer helder en een prachtige gouden kleur. Het is geen vliegtuig, ik woon onder een aanvliegroute en kan een vliegtuig wel onderscheiden. Het vloog betrekkelijk laag en maakte geen geluid. Ik kon het object lang volgen tot het uit mijn gezichtsveld was verdwenen. Het liefst zet ik mijn volledige naam onder dit verhaal maar ik durf het niet. Eigenlijk is het belachelijk want als persoon mag je best melden dat je iets hebt gezien wat je niet herkend en je niets aan te trekken van wat een ander ervan vindt. Misschien kom ik daar nog op terug en vermeld alsnog mijn volledige naam, uiteindelijk kan dat ook een motivatie zijn voor anderen…..

Groeten,
RvB

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x