Homepagina » UFO Database Archief » Amsterdam ’04/’05 – Stilhangende witte schotel

Amsterdam ’04/’05 – Stilhangende witte schotel

Naam: C.
Woonplaats: Amsterdam

Sinds kort weet ik pas van het bestaan van jullie website af. Het is al enige jaren geleden dat ik een UFO heb gezien. Het zal in 2004 of in 2005 geweest zijn. Precies de datum en tijd herinner ik mij niet meer. Het was op een warme lente middag tussen 1300 en 1500 uur. We liepen vanaf de MCDonalds Amsterdam Noord, naar mijn vriendin haar huis in Kadoelen, nog geen 2 minuten lopen van MCDonalds af.

De lucht was helderblauw en geen wolkje te bekennen. Samen met mij vriendin Mandy, zagen we opeens in de lucht een witte schotel hangen. Het bewoog niet en hoe groot het was weet ik ook niet. Het hing erg hoog in de lucht. Mijn vriendin vroeg mij wat het was, waarop ik antwoorde: ‘Volgens mij is het een UFO.’ Op dat moment keken we elkaar aan en weer naar de UFO. Mijn vriendin begon richting huis te rennen en ik bleef nog eventjes kijken. Het hing maar in de lucht en bewoog nog steeds niet. Ik keek richting mijn vriendin en toen weer naar de lucht, toen het plotseling weg was. Ik was broodnuchter, dus ik weet 100% zeker dat ik het heb gezien.

MVG,
C.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

epstein

Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

coronavaccin

Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

>