UFO Database Archief

Amsterdam 10 november – Formatie oranje bollen

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Geachte heer, mevrouw,
 
Ik woon in Amsterdam-Noord (in de Banne) en vanavond 10-11-2009 om 19.10 uur liet mijn vriendin de hond uit. Na twee minuten kwam ze binnen gerend en zei dat ik meteen mee moest komen en ze zei dat ze buiten ufos zag. Ik liep mee naar buiten, mijn vriendin rende meteen weer weg omdat ze blijkbaar een beter uitzicht had op een andere plek. Toen keek ik richting west en zag ik een vijftal oranje bollen in de lucht hangen. Ze hingen in een formatie van vijf. Drie waren zeg maar in een driehoek. De andere twee hingen er een beetje achteraan alsof het achterblijvers waren. Mijn vriendin had ze eerder dan mij gezien. En toen waren ze een stuk groter dan ik nu zag. Mijn vriendin had ook gezien dat een van de oranje bollen wit werd en dan weer oranje.

Al snel werden de bollen kleiner en zijn we naar het Noord hollands kanaal gelopen omdat je daar een vrij uitzicht hebt. Na circa 20 seconden kwamen we daar aan. Toen waren er nog maar drie van de vijf bollen over. De drie bollen waren nu in een diagonale formatie en lagen perfect in 1 lijn. De bollen moeten toch wel een aanzienlijke snelheid hebben gehad aangezien ze snel uit het oog waren. Verder maakten de oranje bollen geen enkel geluid dat hoorbaar was.

Toen ik ze niet meer zag, ben ik weer naar binnen gegaan. Mijn vriendin was zeer opgewonden en ging de hond verder uitlaten. Ikzelf was rustiger maar wel blij dat ik dit fenomeen nu eindelijk eens met eigen ogen heb kunnen zien. Toen mijn vriendin thuis kwam zei ze dat ze nog even was blijven staan en nog een oranje bol had gezien voor enkele seconden. Blijkbaar was die achtergebleven.

Wat me ook opviel was dat er nadat de bollen verdwenen waren er een helikopter in de lucht hing en rond vloog waar wij zojuist nog de oranje bollen hadden gezien. Ik weet niet of dit met de bollen te maken had maar het is wel toevallig. De helikopter was om 19.15 uur in de lucht boven het gebied waar wij de bollen hebben gezien. De bollen waren echter allang verdwenen.

Misschien nog even een samenvatting. De bollen kwamen vanaf het oosten en verplaatsten zich naar het westen. De hoogte waarop de bollen waren moet toch wel aanzienlijk zijn geweest want binnen twee tot drie minuten waren ze totaal uit het oog verdwenen zonder dat merkbaar was dat ze zich met een grote snelheid aan het verplaatsen waren. Heeft u nog vragen. Per mail beantwoorden wij ze graag. Het gebied waar wij wonen is ter hoogte van het Bovenij Ziekenhuis te Amsterdam om u een inschatting te geven over de lokatie.

 
Met vriendelijke groet,
 
De heer A. S.
 
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x