Homepagina » UFO Database Archief » Amsterdam 16 augustus – Stilhangend gekleurd pulserend object

Amsterdam 16 augustus – Stilhangend gekleurd pulserend object

Naam: J.
Woonplaats: Amsterdam

Gisteravond, dinsdag 16 augustus om ongeveer 23.00 uur, hebben wij een vreemd object in de lucht gezien. Het object hing stil op 1 plek, het had verschillende kleuren die je zag. Eerst was het een helder soort licht wat af en toe dempte, ook zag je af en toe een rood en groen licht dat aan en uitging. Het was in een soort cirkel te zien, het was echt geen helikopter of vliegtuig want het bleef bijna een half uur lang op 1 plek hangen. Ook hoorde je geen enkel geluid.

Het rare aan dit is dat het niet de eerste keer is dat wij het hebben gezien. Ik woon in Amsterdam Noord en het object vanaf mijn woning gezien hing ongeveer boven de Johan van Hasseltweg. Ikzelf woon op de Meeuwenlaan. Het object verdween geleidelijk aan naar de rechterkant tot het geheel verdween en niet meer te zien was.

Jammer genoeg heb ik geen camera waarmee wij dit hebben kunnen filmen, maar meerdere mensen hebben het object gezien. Wat misschien ook raar is, is dat wij om dezelfde tijd ongeveer een stroomstoring hebben gehad waardoor onze wijk ruim een uur zonder stroom heeft gezeten.

Ik vraag mij af of jullie hier meerdere meldingen van hebben gehad want nogmaals, meerdere mensen hebben het object gezien. Door de verrekijker was het een soort ronde bol en nogmaals, het gaf verschillende lichten en hing volkomen stil. Ik hoop dat er meer meldingen komen hierover.Vond je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...