UFO Database Archief

Amsterdam 2 november – Formatie oranje lichten

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik was op 02-11-2009 om omstreeks 20:00 uur bij het AMC ziekenhuis te Amsterdam. Ik was hier met mijn vriendin aanwezig op de parkeerplaats op de 1e verdieping van AMC. Ik werd aangetrokken tot de volle maan die er was en keek daarom omhoog de lucht in. Ik zag een 4 tal "sterren" c.q. geel/oranje ronde vormen op een redelijk grote afstand in de lucht. Het was redelijk helder en de enkele wolkjes die er waren gingen in tegengestelde richting van de "sterrenformatie". Deze vormen kwamen volledig geruisloos, maar zeer aanwezig over in hele aparte formatie zoals hieronder aangegeven.         

               O

O                              O                O

Ik zei het tegen mijn vriendin die ook met verbazing en open mond naar het spektakel heeft gekeken. Ze gingen voor ons gevoel met een normale en bijna relaxte manier over alsof het een daglijks rondje synchroonvliegen was. Echt in perfecte formatie! ongekend!`

Ben benieuwd hoeveel mensen dit ook is opgevallen en dat u mij hiervan op de hoogte stelt indien meerdere meldingen u toekomen!

Met vriendelijk groet,

L. O.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
zappy1958
zappy1958
12 jaren geleden

Oranje bol

Wat ik mee heb gemaakt en gezien heb is al enkele maanden geleden,maar vergeten doe ik het nooit,ik woon in een flat van vier hoog en woon zelf op de eerste etage,ik was bezig in de keuken toen ik naar buiten keek zag ik een niet helemaal oranje bol het wisselde van licht naar iets donker en het leek te leven,het bewoog zich in een rechte lijn,maakte geen geluid en had geen hinder van de wind want het waaide behoorlijk,het bewoog langzaam en zat op een hoogte wat ik schatte van de derde etage wat ik erg raar vond omdat de bol dan door de flat heen moest zijn gegaan het had ook geen hinder van de bomen want ik zag dat de bol in rechte lijn hier door heen ging ik schat de afstand tussen mij en de bol op ongeveer 20 meter het verdween uit het zicht achter de huizen en gebouwen,ik vond het heel onwerkelijk en had dit nooit geloofd als een een ander me dit zou vertellen,maar ik zag het met mijn eigen ogen.Gt D.H

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x