ongebruikte categorie

Amsterdam 2 september – Oranje bollen gefilmd

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: F.R.
Woonplaats: Amsterdam

Op 2 september 2011, rond 22:15 uur, heerlijke warme zomerdag in de Jordaan in Amsterdam. Ik zat lekker thuis te gamen totdat ik in mijn ooghoek uit het raam een oranje bol redelijk snel voorbij zag vliegen. Ik pakte mijn camera pas toen het er steeds meer werden.

Zijn dit van die oranje ufoballonnen?? Of zijn het echte UFO’s? Wat ik weet van die ufoballonnen is dat ze meer zweven dan vliegen. Deze vlogen echt! En er stond geen zuchtje wind die dag… Ik heb ook een ander filmpje gemaakt van een lichtbol iets later die avond. Maar deze is veel indrukwekkender!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x