UFO Database Archief

Amsterdam 2009 – Oranje bollen in driehoeksformaties

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.B.
Woonplaats: Amsterdam

Misschien twee jaar terug intussen, riepen de kinderen (8 en 13) “oma,oma, kom eens kijken” vanuit de voorkamer. Ik kwam in de erker van de voorkamer en zag nog net een driehoek van drie oranje ronde bollen die het dak van dit blok huizen over gingen.

Ze gingen volkomen gelijkmatig en niet echt snel. Maar gezien de grootte zoals we die zagen en aannemend dat er mensen inzaten moesten ze hoger gaan dan ze léken te gaan. Aan de tuinkant wachtten we ze weer op en zo kwam een figuur van twee driehoeken die ahw op één punt “stonden” de voorste met de “open” kant naar achteren -die erachter zat met de “open kant” (of langste “zijde” naar voren. Ik vroeg (omdat de ruimte-broeders en -zusters telepatisch met elkaar communiceren volgens wat ik heb gehoord en gelezen, innerlijk of ze met één van de in strakke formatie vliegende bollen een rondje ofzo UIT formatie kon gaan een keer. Ik vroeg het drie maal (wat onbescheiden..) en toen dééd één van de bollen dat! Een beetje vierkantig “rondje”!

Wij waren er heel blij mee en voelden ons ongewoon blij -onverwacht, net alsof ze ons heel veel licht stuurden! En dat déden ze vermoedelijk ook wel, want gewoon blij is anders. Moeilijk te omschrijven als je het niet kent.

Aan de overkant van het blok, boven de daken, daar verdwenen ze waarschijnlijk zeer versneld in de richting van onze ogen naar hun, dus op één plek werden ze snel kleiner en onzichtbaar.

Ze kunnen héél snel. Veel sneller dan wij “technische minkukels” vergeleken bij hen!

Toen zagen we oranje licht gespiegeld in de ramen aan de overkant en kwamen er nog drie.

Groet van R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x