Homepagina » UFO Database Archief » Amsterdam 24 maart – Schotelvormig object gefotografeerd

Amsterdam 24 maart – Schotelvormig object gefotografeerd

Naam: O.K.
Woonplaats: Amsterdam

Ik ben momenteel erg druk met het documenteren van chemical trails. Ik heb reeds een aardig foto bestand opgebouwd. Een paar weken geleden echter, viel mij iets op toen ik foto's terug zat te kijken. Bijgevoegd vind je deze foto. Foto 1 is het origineel, op foto 2 heb ik alleen de kleurstelling wat veranderd opdat één en ander wat beter zichtbaar wordt. In het midden van de foto zie ik duidelijk iets in de lucht hangen. Als ik verder inzoom lijkt het een discvormig object. Ik lijk zelfs een soort laadklep te zien maar dit kan ook gezichtsbedrog zijn vanwege de onscherpte.

Nu begrijp ik dat dit niet zo veel voorstelt gezien de kwaliteit van ander beschikbaar beeldmateriaal. Wat ik interessant vind is dat voor het zwevend voorwerp een wat donkerdere cirkel zichtbaar is. Met name op foto 2 is dit goed zichtbaar. Het lijkt bijna wel soort dimensionale opening. Grappig detail is dat ik helemaal niets zag op het moment dat ik de foto nam terwijl ik vrije scherpe zintuigen heb.


(Klik op foto's voor volledig formaat)

000awr45
(Uitsnede 200% zoom)

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

biden

De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat ...

australië

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

Tijdens een vliegreis naar Australië moet je ...

>