ongebruikte categorie

Amsterdam 24 maart – Schotelvormig object gefotografeerd

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: O.K.
Woonplaats: Amsterdam

Ik ben momenteel erg druk met het documenteren van chemical trails. Ik heb reeds een aardig foto bestand opgebouwd. Een paar weken geleden echter, viel mij iets op toen ik foto's terug zat te kijken. Bijgevoegd vind je deze foto. Foto 1 is het origineel, op foto 2 heb ik alleen de kleurstelling wat veranderd opdat één en ander wat beter zichtbaar wordt. In het midden van de foto zie ik duidelijk iets in de lucht hangen. Als ik verder inzoom lijkt het een discvormig object. Ik lijk zelfs een soort laadklep te zien maar dit kan ook gezichtsbedrog zijn vanwege de onscherpte.

Nu begrijp ik dat dit niet zo veel voorstelt gezien de kwaliteit van ander beschikbaar beeldmateriaal. Wat ik interessant vind is dat voor het zwevend voorwerp een wat donkerdere cirkel zichtbaar is. Met name op foto 2 is dit goed zichtbaar. Het lijkt bijna wel soort dimensionale opening. Grappig detail is dat ik helemaal niets zag op het moment dat ik de foto nam terwijl ik vrije scherpe zintuigen heb.


(Klik op foto's voor volledig formaat)

000awr45
(Uitsnede 200% zoom)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x