UFO Database Archief

Amsterdam 25 juli – Vreemde gekleurde lichten

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.M.
Woonplaats: Amsterdam

Afgelopen woensdagavond, tussen 22.00 en 23.00 uur, zagen we iets vliegen wat we niet konden verklaren. Voor mij begon het met een heel helder lichtpunt aan de hemel dat ineens recht op mij af leek te komen en toen weg was. Heel kort, maar heel fel- zeg ´PING´ en het was weg. Toen zagen we rode en groene lengtes van licht, parallel aan elkaar die veranderden van horizontaal naar schuinvertikaal en naar vertikaal, daarbij van kleur veranderend. Rood/rood, groen/groen en rood/groen. Het geheel verplaatste zich hoog boven de Amstel, gezien vanuit de boot. Een keer veranderden de lengtes licht zich in een horizontale lijn met een bocht en flikkerden de lichten rood/groen/rood/groen enz. als was het de rand van een cirkelvormig object. Om daarna weer twee parallelle lengtes te vormen, ter grootte van een vingerkootje tegen de hemel met uitgestrekte arm.

Misschien een wat onhandige omschrijving van wat we zagen, maar zo was het.

Hartelijke groet,
J.M.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x