UFO Database Archief

Amsterdam 25 mei – Stilhangend vliegtuig?

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rondom 19:00 uur, 25 mei, reden we op de A10 langs de zuidas richting Den Haag toen we boven de bankgebouwen links een vliegtuig stil zagen hangen in de lucht. Nog nooit zoiets gezien. De neus van het vliegtuig wees in tegengestelde richting en als het in de 5 keer dat ik kon kijken (ik reed) al iets verplaatst was dan was dat in de richting van de rechtervleugel en zeker niet vooruit. Het is me niet bekend dat een gewoon passagiersvliegtuig stil in de lucht kan hangen. Heeft iemand dit ook gezien?

A.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marieke
Marieke
5 jaren geleden

Ik zag gisteravond (vrijdag 12 mei 2017) het zelfde op dezelfde locatie in Amsterdam. Het vliegtuig bleef er langer dan een uur hangen. Hij hing laag boven de grond en verplaatste zich af en toe een stukje en bleef daar dan weer stil hangen. Het is bizar om te zien. Op mij kwam het over dat er gescanned of gespioneerd werd.

Carla
Carla
4 jaren geleden

8 juli 2018 heb ik snachts 3 vliegtuigen zeer laag doodstil zien hangen thv schiphol. Ze zagen er uit als gewone vliegtuigen. Maar op internet lees je dat alleen bepaalde gevechtsvliegtuigen dat kunnen. Het was bizar. Hoe kan dat?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x