UFO Database Archief

Amsterdam 28 mei – Zigzaggende felle witte lichtflitsen

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.Z.
Woonplaats: Amsterdam

Ik wil bij deze een ufo waarneming melden. Ik woon in de Bos en Lommer in Amsterdam.

Het was de nacht van 27 mei op 28 mei, dus van 1e Pinksterdag op 2e Pinksterdag. Ik stond om 03.30 uur, voor het naar bed gaan, mijn tanden te poetsen, en keek van het balkon nog even naar buiten. Ik zag in het noordoosten een felle witte lichtflits en na een seconde of 5 weer een, met om de zoveel flitsen een flits van 4 lichten op een rijtje.

Dit bleef zich herhalen, en beschreef een licht zigzaggende beweging van Noord-Oost naar Zuid-West. Soms wat sneller, dan weer wat langzamer, vloog een stukje terug, om daarna zijn weg weer te vervolgen richting Zuid-Oost. Duidelijk geen vliegtuig, waarvan de lichtflitsen veel korter op elkaar komen, en het maakte geen geluid. Ik heb dit ongeveer een kwartier kunnen volgen totdat het aan de horizon verdween.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x