UFO Database Archief

Amsterdam 28 september – Pentagramachtig object zweeft nabij Vondelpark

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: G.L.
Woonplaats: Amsterdam

Vandaag 28 september, om 11.15 uur, zagen we vanaf de Lairessestraat in Amsterdam een voorwerp overzweven. Het was ongeveer 2 tot 3 m in diameter, een dubbele pentagramachtige vorm met verbindingsbuizen, metaalachtig van kleur met in het midden een capsule. Het hield stil en daalde op de plek waarna het weer verder zweefde en even later weer stil hield om weer enige minuten later weer in beweging te komen en geleidelijk over ongeveer de Palestrinastraat richting het zuiden zweefde en achter de huizen verdween.

Het bevond zich op ongeveer 30/40m hoogte, misschien zelfs nog hoger, en mijn collega's zagen lichten op het object.

We waren zo verbaasd dat we het niet konden geloven!

Wen uur later thuis heb ik de politie gebeld en die ontkrachtten meteen dat het om een UFO ging maar om een nieuw type onbemande helikopter, die raar genoeg morgen pas zou gaan vliegen/uitgetest worden in Amsterdam! Dus ze waren verbaasd dat het vandaag al vloog!

Een uur later werd ik door mijn collega's gebeld die nog op de locatie aan het werk waren, met de mededeling dat de politie aanwezig was, en de melding toch serieus namen, gezien er geen politie vliegverkeer had plaats gevonden.

Deze agenten heb ik telefonisch nog ter woord gestaan en wilden graag een afbeelding van het object en verzekerden me dat het geen politiehelikopter was!

Het object maakte ook geheel geen geluid en bewoog zich anders dan een helikopter, ook was er geen propellor te zien zoals bij helikopters, het zweefde gewoon!

De foto's zijn met een mobiele telefoon genomen, ik was te beduusd om mijn camera te pakken. Het was echt maar heel onreëel op een of andere manier, het bleef daar maar hangen in de lucht en liet zich zo openlijk zien!


(Klik op foto voor volledig formaat)

0009dyfa
(Uitsnede 300% zoom)

Met vriendelijke groet,
G.L.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lambik333
lambik333
11 jaren geleden

is het niet zo’n camcopter die ze gebruiken om luchtfoto’s te maken???deze werkt op afstandbediening.

kammie888
kammie888
11 jaren geleden

Drone

Dit is inderdaad een Quadcopter, google maar eens op afbeeldingen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x