UFO Database Archief

Amsterdam 4 mei – Wit/gele flikkerende bol

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 4 mei 2010 rond 22:30
Weertype: licht bewolkt, geen heldere hemel UFO kenmerken: vorm is rond, bolvormig, voorzover ik het van een afstand kan beoordelen, kleur is wittig/gelig, lichtelijk flikkeren naar andere kleuren (groen rozig blauwig)
Beweging: verplaatst zich langzaam richting Noorden

Ik deed de gordijnen dicht en zag iets boven het voormalig belastingkantoor aan de Wibautstraat hangen.

Nogal laag voor een vliegtuig, ik bekeek het een tijdje om de beweging in te schatten. Toen pakte ik de videocamera met zoom om het van dichtbij te bekijken, en maakte meteen een opname.(de opname wordt nu op de harde schijf gezet)Na ongeveer een kwartier verdween het uit m\’n zicht, achter het voormalige belastinggebouw. Ik kon het niet thuisbrengen, misschien een ballon of iets dergelijks.

G.

Noot Meldpunt: Het betreft hier zeer waarschijnlijk de planeet Venus die momenteel laag boven de horizon te zien is in westelijke richting, verschuivend richting het noorden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x