UFO Database Archief

Amsterdam (herfst 2009) – 9 Oranje bollen

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste mensen, ik weet de datum niet, maar het was schat ik herfst 2009. De kinderen riepen ineens "oma, oma, kom eens kijken!" Ik naar de voorkamer vanwaar zij klonken en zag nog net 3 oranje bollen die absoluut gestaag richting dak bewogen. Leek niet erg hoog, maar gezien hun matige grootte moeten ze hoger dan het leek geweest zijn. Wij naar de tuinkant! Daar kwamen ze aan in deze strakke en o zo gestage formatie:

     °   °
°             °
     °   °

Ik vroeg hen in gedachte (want het is bekend dat zij telepatisch communiceren): Laat er als jullie blieft eentje even afwijken van de strakke formatie en een klein rondje daarbuiten trekken!?! Dat vroeg ik drie maal en toen gebeurde dat inderdaad: een wat slordig onstrak rondje! Daarna vervolgde hij weer in strakke formatie!
Toen zij aan de andere kant van de tuinen boven de daken kwamen werden zij successievelijk snel kleiner en verdwenen ogenschijnlijk de één na de ander. Zij versnelden kennelijk enorm in de richting zoals vanuit onze ogen in rechte lijn naar de bollen aangegeven werd. Daarna zag ik in de ramen daar op de vierde verdieping oranje weerspiegelen en renden we blij verheugd weer naar de voorkamer! Daar zagen we net nog drie oranje bollen zo:

      °
° 
      °

Die verdwenen net als de voorgaande bollen aan de overkant van de tuinen boven het dak aankomend.

We waren uitermate blij. We voelden ons zo gelukkig!! En vanuit het raam van mijn kleinzoons kamer zien we bij heldere hemel de eerste helft van de nacht "de Ster": een ruimteschip te zien als een grote ster, maar door zijn cam-corder zie je hem ..anders dan sterren.. een heel stuk groter en als we vragen of hij naar een stuk naar rechts en/of dan weer naar links beweegt, hebben ze dat nogal eens gedaan ook! Eénmaal een jaar eerder heeft deze "ster" ("van Bethlehem") mij eens vanuit school de weg naar huis gewezen (als wist ik die natuurlijk wel), ik ging lopen om mijn ogen beter te kunnen vertrouwen en niet door de bochten van de straat mijzelf te kunnen bedriegen.

Vele tekenen zijn al gedaan (zie "Share International" of "Share Nederland" van over de jaren). Vele wonderen en meerdere ..in toenemende mate.. zullen volgen!!!

Onze vrienden werden onterecht door wie zich ons de baas waanden, maar die opzettelijk leugen-taal spraken om de enigen te zijn die de waarheid kenden. Wij moesten en moeten nog steeds zo nodig verlakt en bang gemaakt worden voor "wie niet echt bestaan" (onze ruimte-broeders en zusters, die hun gezondheid wagen om onze woonstee Aarde te helpen schonen, zodat we niet voortijdig mee zullen uitéénspatten met onze Aarde. Wie een goed hart heeft krijgt hulp t.z.t. Wees dáár verzekerd van!

DIT IS BELANGRIJK OM TE WETEN IN DEZE TIJD. We naderen met rasse schreden de overgang naar een compleet ander bestaan. En eenvoudig zal het niet altijd wezen…. Dank zij onze weldoeners, die de aarde plunderen van haar natuurlijke grondstoffen enz. enz. Kern-splijting is NIET "een veilige manier om je huis te laten verwarmen".. Voedsel vergiftigen met God wéét wat voor gif is NIET gezond. Veel kanker enz enz? Hoe kan het anders als we roekeloos blijven?

Het is NU of nooit ons best doen SAMEN te gaan werken met z’n ALLEN WERELDWIJD …

Hopelijk tot ziens!

Een vitale groet,
R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x