UFO Database Archief

Amsterdam-Noord, 9 maart – Groen/rood/wit-geel lichtgevend c.q. stralend object

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gemeld door
Naam: P.H.
Woonplaats: Amsterdam-Noord

Tijd: tussen 23.30 en 00.30 uur
Datum: in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart 2014
Plaats: Amsterdam-Noord, vanaf mijn eigen balkon en woonkamer in A’dam-Noord, met vol zicht op aanvliegroute Schiphol (m.a.w. ik weet dus wel hoe een vliegtuig of helikopter eruitziet, evt. inclusief gezichtsbedrog wanneer iets recht op je af c.q. van je vandaan vliegt).

Kleur: flikkerend/pulserend helder groen/rood/wit-geel lichtgevendtrans

Beschrijving van de waarneming
Prachtig ‘flikkerend/pulserend’ helder groen/rood/wit-geel lichtgevend c.q. stralend object, nagenoeg stil hangend, misschien boven Haarlem/Zandvoort of misschien ook verder en dus boven zee.

Ik zag het rond 23.30 uur voor het eerst en ben snel toen mijn verrekijker gaan zoeken. Heb mijn vriendin erbij gehaald en zij zag ook dat het zeker geen vliegtuig of ballon was. Ook kon je -met name door de verrekijker- duidelijk zien dat het pulserende licht heel iets anders was dan het bekende werk bij politie- of verkeersvliegtuigen, laat staan dat het een vervaagd zichtbare ster was. Ik ben tot 00.30 uur door de verrekijker blijven turen, terwijl het object steeds kleiner werd tot het bijna niet meer te zien was. Blijkbaar bewoog het -heel langzaam- van mij af richting West. Het was werkelijk prachtig, ik heb een uur in de kou zitten kijken zonder het een moment koud te krijgen. Overigens, mijn vriendin is heel wat terughoudender dan ik over ufo’s, maar zelfs zij vond dat ik hier melding van moest maken!

Heb de windkaart gecontroleerd en die stond meer dan haaks op de richting waarin het object verdween (objectrichting: West, windrichting: Zuid-Zuidoost @ 5,6km/u om 23:25 uur).

Ik kwam niet op het idee foto’s te maken, ook daar ‘het’ mij te ver weg leek voor mijn oude nokia. Heb een keer eerder op klaarlichte dag gouden bollen boven Stockholm gezien en die foto’s zijn toen ook glorieus mislukt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x