Homepagina » UFO Database Archief » Amsterdam Oktober ’09 – Witte lichtstralen en wegschietende ovalen lichten

Amsterdam Oktober ’09 – Witte lichtstralen en wegschietende ovalen lichten

In oktober 2009 heb ik in Amsterdam Zuidoost (Venserpolder) dezelfde lichten gezien als in de video van de lichten boven Wiltshire. Ik kan de precieze datum niet meer herinneren, maar ik geloof dat het op een maandag was (een doordeweekse dag in ieder geval) om ongeveer half zeven ‘s avonds.

Ik stond in de keuken, toen ik opeens een vreemde drang voelde om naar buiten te gaan. Toen ik in eenmaal mijn tuin stond zag ik links van mij op ongeveer 20 meter afstand (in de richting van de Amsterdamse Poort, dus niet de Arena) een aantal witte lichtstralen uit de wolken komen. Ik zag niet waar de lichten precies naartoe straalden, aangezien er een appartementen blok in de weg stond. Ik wist niet wat ik ervan moest denken: er waren geen evenementen aan de gang, er was geen zoekactie van de politie en ik hoorde geen helikopter of vliegtuig-geluid (alleen het gejoel van een aantal mensen die blijkbaar hetzelfde zagen als ik). Ik moet bekennen dat ik me nogal ongemakkelijk begon te voelen, en na circa 30 seconden ging ik weer naar binnen.

Toen ik ongeveer twintig seconden later uit het raam van mijn slaapkamer keek, zag ik over (of boven) de wolken twee heldere lichten met een ruwweg ovale-vorm in Noordelijke richting (Amstel) wegschieten. Ik heb er verder met niemand over gesproken, aangezien ik de gebeurtenis niet kon plaatsen. Ik had destijds ook nauwelijks kennis van UFO’s, ed. Een maand later ben ik op het internet gaan zoeken naar UFO-video’s die iets vergelijkbaars laten zien. Uiteindelijk vond ik een video met een UFO die precies lijkt op wat ik gezien had:

http://www.youtube.com/watch?v=zu_qDt5nM-s

De video uit Wiltshire is de tweede video. Deze video laat ook de lichtstralen zien die ik ook zag. Het zou natuurlijk kunnen dat er een ‘rationele’ verklaring is; misschien dat jullie daar meer weet van hebben.

Met vr. groet,
M.H.Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...