UFO Database Archief

Amsterdam Oktober ’09 – Witte lichtstralen en wegschietende ovalen lichten

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In oktober 2009 heb ik in Amsterdam Zuidoost (Venserpolder) dezelfde lichten gezien als in de video van de lichten boven Wiltshire. Ik kan de precieze datum niet meer herinneren, maar ik geloof dat het op een maandag was (een doordeweekse dag in ieder geval) om ongeveer half zeven ’s avonds.

Ik stond in de keuken, toen ik opeens een vreemde drang voelde om naar buiten te gaan. Toen ik in eenmaal mijn tuin stond zag ik links van mij op ongeveer 20 meter afstand (in de richting van de Amsterdamse Poort, dus niet de Arena) een aantal witte lichtstralen uit de wolken komen. Ik zag niet waar de lichten precies naartoe straalden, aangezien er een appartementen blok in de weg stond. Ik wist niet wat ik ervan moest denken: er waren geen evenementen aan de gang, er was geen zoekactie van de politie en ik hoorde geen helikopter of vliegtuig-geluid (alleen het gejoel van een aantal mensen die blijkbaar hetzelfde zagen als ik). Ik moet bekennen dat ik me nogal ongemakkelijk begon te voelen, en na circa 30 seconden ging ik weer naar binnen.

Toen ik ongeveer twintig seconden later uit het raam van mijn slaapkamer keek, zag ik over (of boven) de wolken twee heldere lichten met een ruwweg ovale-vorm in Noordelijke richting (Amstel) wegschieten. Ik heb er verder met niemand over gesproken, aangezien ik de gebeurtenis niet kon plaatsen. Ik had destijds ook nauwelijks kennis van UFO’s, ed. Een maand later ben ik op het internet gaan zoeken naar UFO-video’s die iets vergelijkbaars laten zien. Uiteindelijk vond ik een video met een UFO die precies lijkt op wat ik gezien had:

http://www.youtube.com/watch?v=zu_qDt5nM-s

De video uit Wiltshire is de tweede video. Deze video laat ook de lichtstralen zien die ik ook zag. Het zou natuurlijk kunnen dat er een ‘rationele’ verklaring is; misschien dat jullie daar meer weet van hebben.

Met vr. groet,
M.H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x