UFO Database Archief

Amsterdam/Ede 21/22 april – Stijgende heldere felle lichten

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.S.
Woonplaats: Amsterdam

Ik zag 2 opeenvolgende dagen precies dezelfde verschijning precies dezelfde manouvre maken.

Donderdag 21 april, om 23:45 uur, zag ik een heel helder fel licht dat in eerste instantie stil leek te hangen maar toch bewoog ( waarschijnlijk heel hoog). Ik volgde het omdat het zo’n bijzonder gezicht was en terwijl het “pas” ongeveer boven mij was ging het ineens steeds hoger en werd steeds minder zichtbaar tot het uiteindelijk verdween.

De dag erna zag ik hetzelfde maar dan in Ede ipv in Amsterdam en ipv zuid-noord, ging het object nu west-zuidelijke richting. En ook weer de stijging alsof het zich van de aarde af bewoog de ruimte in.

Deze keer was mijn vriendin erbij en die zag het gelukkig ook gebeuren 🙂 en ook zij zag meteen dat het iets bijzonders was. Interessant dat het 2 opeenvolgende dagen waren en compleet andere richtingen. Ik zag echt een duidelijk koerswijziging omhoog van de aarde af in beide gevallen.

Groet,
R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x