Buitenaards

Ancient Aliens 5: De Vikinggoden (video)

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De goden die door de Vikingen werden aanbeden waren angstaanjagend en mysterieus, maar waren het wel goddelijke wezens? Is er wellicht een connectie met een buitenaardse beschaving?

Bijna 500 jaar voordat Columbus de Nieuwe Wereld ontdekte, waren het de Vikingen die Groenland en later ook Noord-Amerika verkenden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bij opgravingen in L’Anse aux Meadows in Newfoundland zijn bijvoorbeeld de restanten van een Noorse nederzetting aangetroffen die van rond het jaar 1000 stamt.

De Vikingen behoorden tot één van de meest geavanceerde beschavingen van de Oude Wereld. Werden ze begeleid door machtige goden, of waren de superwezens die de Noormannen hielpen bezoekers van een andere planeet?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dedenker
Dedenker
10 jaren geleden

heb geen idee, was er namelijk niet zelf bij.

Emile
Emile
10 jaren geleden

Het is bizar om te zien dat we nou alweer in seizoen 5 zitten van AA, letterlijk alles uit de oudheid word door Erich von Daniken gezien als contact met aliens, we konden schijnbaar zelf niks ofzo, in AA debunked konden we al zien hoe de beste man cijfers, jaartallen, soorten gesteentes etc etc weet te manipuleren, ik zou wel eens een journalist willen zien die deze feiten aan Erich voordraagt en dan wil ik z’n verweer wel eens horen, de hele serie met al z’n aannames want meer dan dat is het niet word alleen maar verteld door Erich, die andere kerel met z’n donkere Geert Wilders kapsel is de uitgever van Legendary Times van Von Daniken en deze beste man heeft nog nooit wat zelf uitgezocht, daarom zie je scene voor scene dat ze allen hetzelfde zeggen,een aantal andere onderzoekers zie je ook weer in andere docu’s van de History Channel, dus volgens mij zijn ze in dienst van HC, er is geen kritiek, geen andere zienswijze en dan word het ook nog om 21:00 uur uitgezonden op de History Channel zodat de jeugd het allemaal kan zien maar het is en blijft pure fictie, het programma hoort thuis op de SciFi Channel , dit heeft niks met historie te maken, vreemd dat History Channel deze onzin maar blijft financieren, maar then again doen ze het wellicht moedwillig, ik ging altijd behoorlijk mee met Erich maar sinds ik weet dat ie liegt over feiten om z’n verhaal mooier te laten lijken dat het is heeft ie bij mij al z’n krediet verspeeld, maar het is leuke amusement en daar moeten we het maar bij laten mijn inziens.

Arcadia
Arcadia
10 jaren geleden

En aan het eind van Ancient Aliens heb je nog steeds geen antwoorden -.-

stefan steenhouwer
stefan steenhouwer
10 jaren geleden

beste emile ,er was een tijd dat de mensen een hoger frequentie bereik hadden waardoor ze in een hoger dimensie leefden en meer bewust van waren zo ook was de technologie ver vooruit maar ook de kennis , zelfs toen we terug zakten in de derde dimensie waar we ook nog een hoger trilling hadden en dingen konden crieeren met hoog technologie , feit is kennis komt van hoger op , en kan zeker zoals nu kennis worden gegeven door een hoger bewustzijn naar het lagere om terug tot onwikkeling te komen , maar zelfs in realitijd zijn we een creatie van hogere bewustzijn met andere woorden ons hoger aspekt waar de meesten op deze aardbol zelf niet van gewaar zijn . daniken deed onderzoek en kwam tot een ontdekking dat deze oude beschaving niet was zoals we leren op school , dat deze zeer primetief waren , zelfs een niet geleerde of onderzoeker kan deze informatie zien en zeggen ja zo te zien moesten zij toch wel een hoge beschaving geweest zijn . kijk laat het me zo zeggen , waarom is er geen open massale kontakt met aardbewoners door beschavingen van andere planeten en of dimensies , als je je zich buiten de aarde begeeft en observeer het wat daar gaande is en op welk level de bewoners zitten kwa gewaarzijn , meer moet ik niet zeggen zeker , niet dat er geen kontakt is met mensen op aarde , dat is wel degelijk zo , ben er 1 van . maar de hystory wat we geleerd krijgen is zowiezo 80pr mis of zelfs gamanipuleerd . nu de elite trekt niet aan de touwtjes zoals de meesten denken wel op een beperkt vrije wil net zoals ik en u , het zijn de hogere dimensies die deze programma hebben gecrieert waarbij de 4de dimensie een rol in speelt .

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x