Channelings

Angst, en wat het je vertelt – Channeling 07-06-2022

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn heel blij dat we weer met je kunnen spreken, en deze keer willen we het hebben over angst.

Mensen zijn voor veel dingen bang

We weten dat je in je mensenleven veel dingen hebt om bang voor te zijn. Misschien ben je bang voor mensen die je mogelijk kwaad kunnen doen, of ben je bang om meer belasting te moeten betalen dan je denkt aan te kunnen, je kunt bang zijn dat je niet genoeg geld hebt om je rekeningen te betalen, er is vrees voor dieren, nachtmerries, alleen zijn, mensen kunnen voor van alles en nog wat angsten hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Mensen hebben een brein dat erg gevoelig is voor angst, en als iemand een angst heeft en je daarover vertelt, gaat je brein meteen zoeken of jij dat ook hebt of niet. Heb je het niet, en ben je er gevoelig voor, dan kan het automatisch ook in jou geïnstalleerd worden.

Angst is besmettelijk

haaiLaten we een voorbeeld geven. Je zwemt op een zomerdag in zee, je voelt je gelukkig, de zon is warm en je vindt het heerlijk om in het zoute water te zijn. Dan schreeuwt er plotseling iemand: “HAAI!”

Wat is je onmiddellijke reactie? Je brein grijpt in en gaat in de angstmodus. Je hoeft er niet over na te denken, je voelt hoe de adrenaline door je lichaam begint te pompen, en je weet maar één ding: zo snel mogelijk het water uit! En je kijkt om je heen, om te zien of je een glimp kunt opvangen van die haai waar iemand voor waarschuwde.

Dit is maar een eenvoudig voorbeeld. Angst wordt zo gemakkelijk in mensen geïnstalleerd, dat je vaak niet eens weet dat je angsten van anderen hebt overgenomen, die niet echt de jouwe zijn.

Zonder in een lading voorbeelden te vervallen, weet je dat als een groep mensen ergens bang voor is, er altijd mensen zijn die dat accepteren en erin meegaan.

Hoe eenvoudig het is om mensen bang te maken

Neem de vrees voor ziekten, zoals je die in de afgelopen paar jaar gehad hebt. De angst voor Corona liet de wereld tot stilstand komen. Een enorme hoeveelheid bangheid werd in de hoofden van de mensen geïnstalleerd.

Bang om aan een virus blootgesteld te worden, bang om ziek te worden, bang om besmettelijk te zijn voor anderen, vooral oudere mensen, bang om naar buiten te gaan, bang om winkels binnen te gaan, bang zijn voor zoveel dingen werd plotseling in de mensen geïnstalleerd.

En het was zo gemakkelijk te doen. Zoals het roepen van ‘Haai!’ op een strand angst teweegbrengt, zo brengt het aankondigen van een dodelijke dreiging vanwege een virus of ziekte mensen ertoe bang te worden voor hun leven en alles te doen om uit de gevarenzone te komen.

Bangheid als hulpmiddel

angstOp welke manier is bangheid nu een hulpmiddel dat je kunt gebruiken? Angst is niet alleen bedoeld om je bang te maken en je klein en machteloos te laten voelen. Het is in feite een mechanisme dat er is om je te helpen, om je te laten weten dat je werk te doen hebt, dat je actie moet ondernemen.

Het enige dat veel mensen vergeten zijn, is dat de vereiste actie niet is om aan de vrees toe te geven, maar om ze werkelijk onder ogen te zien! Confronteer de angst, laat weten dat je hem erkent, maar dat je ook inziet dat het slechts een signaal is van iets binnen in je dat opgelost kan worden!

Het is een hulpmiddel, als een verkeerslicht, dat je zegt te stoppen. Het laat zien dat er binnen in je iets aan de hand is, dat je weghoudt van je kracht!

Dus, telkens als je angst voelt, confronteer die, en confronteer jezelf met de wetenschap dat het een les bevat! De les is om er overheen te komen, door precies het tegenovergestelde te doen van wat je angst je zegt te doen.

Krijg duidelijkheid over welk werk gedaan moet worden

Nu moet je hierbij wel je gezonde verstand gebruiken. Als er echt een haaienwaarschuwing is, moet je niet denken dat je dapper moet zijn en je angst onder ogen moet zien door in zee te springen. Maar als het alleen je verbeelding is die je vertelt dat er een haai zou kunnen zijn, is het tijd om actie te ondernemen en je kracht terug te pakken.

Wat het ook is dat je vreest, doe een beroep op de wijsheid die in je zit, om te zien of deze vrees al dan niet redelijk is, of gewoon onnodig.

hulpmiddel, gereedschapBegin angst te zien als een instrument, een hulpmiddel, om je te helpen inzien welk werk er door jou gedaan moet worden, en je zult beginnen in te zien dat elke angst overwonnen kan worden!

Angst is iets in je geest, gevoed door verhalen en gedachten. Laat de verhalen vallen, laat de gedachten vallen, en je kunt duidelijk zien of er reden is om je bang te voelen, en zo niet, dan kun je er gemakkelijk overheen komen.

En als je denkt dat er een reden is om bang te zijn, kun je jezelf er toch toe brengen wijsheid aan te boren, in plaats van de verhalen te geloven die je geest je vertelt.

Je wordt altijd geleid

Je hebt nooit echt reden om bang te zijn, want je bent een prachtig, krachtig wezen, zelfs in je mens-zijn. En je bent nooit alleen. Wij zijn er altijd om je te helpen en te begeleiden, net als je Hoger Zelf, de engelen, en Source, om er maar een paar te noemen.

We houden van je, lief mens, en we weten dat je over elke angst die je hebt heen kunt stappen.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ger
Ger
2 jaren geleden

Kan ik ook de angst overwinnen om me te vaccineren?

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Wel eens gehoord van collectieve angst die onbewust in je etherisch lichaam terecht komt? Bovendien is er ook alle reden om angst te hebben,niet voor een griep of ziek te worden,ook niet voor een haai,maar wat er op dit moment in de politieke wereld speelt is er zeker wel een reden om op zijn minst je zorgen te maken!!

Liefde madeliefje. Zullenz
Liefde madeliefje. Zullenz
2 jaren geleden

Wat kunnen mensen doen met mensen die onder oorlogs geweld leven,hoe moet je dan reageren,heet u daar een les voor.ik bedank u voor de les van ban zijn en stuur u liefde.

Anne
Anne
2 jaren geleden

Kan ik mij helemaal in terug vinden, ook al ben ik inmiddels 65 jaar oud, angst is soms een slechte metgezel, ben dan nu ook niet bang voor corona en vertrouw op mijn eigen immuunsysteem, ben gelukkig redelijk gezond zonder aandoeningen.

Back to top button