UFO Database Archief

Antwerpen 7 januari – Landing gekleurde bol

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen donderdag kregen we via het UFO-meldpunt een zeer bijzondere melding binnen van een gezin uit het plaatsje Kloosterzande in Zeeuws Vlaanderen. Vrijdag en zaterdag hebben we uitvoerig telefonisch contact gehad met deze getuigen die een gekleurde lichtbol zagen landen langs de ring in Antwerpen.

Toen zij op 7 januari j.l. rond een uur of zeven ’s avonds met de auto op de ring Antwerpen richting het havengebied reden, zagen zij in de verte een bolvormig wit object dat in verschillende kleuren veranderde.

Zij besloten de auto langs de kant van de weg te zetten om het object beter te kunnen bekijken, dat op zo’n 100 meter verderop boven het land zweefde.

Toen pas was eigenlijk duidelijk te zien dat de bol omgeven werd door een groene rand of gloed en er zich aan de bovenkant een rood en aan de onderkant een wit knipperend licht bevond. Het object maakte draaiende en zigzaggende bewegingen en ging op en neer, tot het op een gegeven moment daalde en op of vlak boven het land tot stilstand kwam. De bol bleef daar stationair staan of hangen en de aanwezige getuigen hadden sterk het idee dat er een soort van deur openging omdat er op dat punt ineens meer lichtschijnsel uit het object kwam.

Op het moment dat zij stonden te kijken, overwogen ze nog om naar het object toe te lopen om het van dichtbij te bekijken, maar besloten dit (achteraf helaas) toch maar niet te doen. De getuigen zeggen ook absoluut niet te geloven in het bestaan van UFO’s, maar konden dit op geen enkele rationele manier verklaren. "Zou het dan toch waar zijn?" was hun reactie op dit onbekende object.

Zij hebben er zo’n 20 minuten lang naar kunnen kijken, toen het ineens in het niets verdween. Het leek of het licht als het ware werd uitgezet.

De volgende dag reed de man, onderweg naar z’n werk, langs de plek waar het voorval de avond ervoor had plaatsgevonden en besloot nu wel te gaan kijken. Tot zijn verbazing trof hij op de plek waar het object zich had bevonden een grote zwarte vlek aan in de sneeuw, waar kraaien omheen zaten.

Het object is ’s avonds gefilmd met een mobiele telefoon, en krijgen de beelden hiervan nog toegestuurd. De donkere plek is de man door alle commotie min of meer vergeten te fotograferen, maar heeft beloofd dit een dezer dagen te doen zodra hij er weer langsrijdt. Omdat de vlek afgedrukt zat in de sneeuw, hopen we dat deze dan nog te zien zal zijn, vanwege de momentele dooi.

(Het beeldmateriaal laat nog even op zich wachten; zodra wij dit binnenkrijgen wordt dit bericht aangevuld.)

Zie ook: UFO landing langs ring Antwerpen

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x