UFO Database Archief

Antwerpen (B) 2 oktober – Formatie amberkleurige lichtbollen

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: P.H.
Woonplaats: Antwerpen

Vanavond zat ik op mijn terras (op een binnenplaats van flats), en zat wat naar de overvliegend luchtverkeer te kijken. Ik ben dit gewoon op te zien. De meeste toestellen vliegen op grote hoogte en dit is altijd aan ongeveer dezelfde snelheid. Occasioneel kan je eens een satelliet zien overvliegen maar die zijn veel sneller, maar minder helder, wit licht en zonder knipperlichten.

De meeste vliegtuigen zijn herkenbaar aan hun witte, rode en groene knipperlichten (moeilijker te zien). Sommigen toestellen zijn ook lijken sneller te vliegen en zijn ook duidelijker zichtbaar omwille van de vlakbij gelegen luchthaven van Deurne/Antwerpen, maar dit zijn allemaal kleinere toestellen en dan hoor je de motoren ook wel.

Ik was nog iets aan het drinken toen ik plots 4 tot 5 lichtenbollen, tegen hoge snelheid (ik schat zeker 4 keer de snelheid van hoogvliegende toestellen) in een rechte perfecte lijn heel dicht achter elkaar aan in oost-westelijke richting zag overvliegen. Ze waren niet wit van kleur maar wel amberkleurig (zwak licht)en knipperde niet. In een flits waren ze voorbij. Het gezichtsveld is hier beperkt omwille van de flatgebouwen. Het leek op een vliegende string van lichtjes, en heb geen geluid waargenomen. Ik had de indruk dat ze lager vlogen dan normale vliegtuigen, maar wel hoger dan kleine vliegtuigen.

Ik heb dit nog nooit zo gezien of meegemaakt, en het waren zeker geen chinese ballonnen of zo, want ze vlogen heel snel en vandaag is het trouwens bijna windstil.

Het moet rond 22u45 zijn geweest. Misschien zijn er nog andere mensen die dit hebben gezien.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x