Homepagina » UFO Database Archief » Antwerpen (B) 3 augustus – Stilhangende en wegschietende lichtbollen

Antwerpen (B) 3 augustus – Stilhangende en wegschietende lichtbollen

Naam: Y.B.
Woonplaats: Boom, Antwerpen

Hallo ik stuur jullie een bericht omdat ik gisterenavond 03-08-2011 in Boom, Antwerpen, om ongeveer 21.15u een ufo heb gezien samen met mijn vriendin Mxxx Pxxxx.

In de slaapkamer stonden we aan het grote raam samen een sigaret te roken toen ik in de lucht twee lichtpunten zag vlak bij elkaar. Ik zei tegen mijn vriendin: “schat kijk, een ufo?” Waarop mijn vriendin reactie geeft van: och schat, dat is een vliegtuig. Ik zei dit is veel te hoog voor een vliegtuig waarop daarna direct twee in formatie met meer ruimte tussen grotere lichtbollen het zelfde traject vlogen. Toen was natuurlijk de aandacht van mijn vriendin meer toegenomen.

Ik zei toen met een lach tegen mijn vriendin: “ik heb ergens gelezen dat je moet denken; laat jullie nog eens zien”, soort van telepathisch contact maken zeg maar. Wij kijken beide even weg van het raam richting de slaapkamer kijken terug en er hangen ineens twee grote lichtbollen pal voor ons raam in de lucht. Ik dus door het dolle heen. Mijn vriendin kon niet meer ontkennen dat het hier om een vliegtuig ging omwille van de grote, het stilhangen en het al dan niet toevallig verschijnen op vraag door er aan te denken.

Na dit allemaal te hebben gezien, keren we terug naar de woonruimte omdat we nog moesten eten. Na een paar uur komen we terug in de slaapkamer om ons laatse sigaret te roken aan het raam, ik doe het raam helemaal open en ineens komt er, ik schat ongeveer 100 meter boven de bomen, horizontaal vlak voor onze neus een blauw witte lichtbol met oranje gloed achter aan een rotvaart voorbij gevlogen, het snelste dat je met je hoofd kan draaien zeg maar.

Toen was het voor ons wel heel duidelijk, ofwel legde wij die avond contact, ofwel is er iets op til. In ieder geval zitten wij vanavond terug aan het raam maar deze keer met camera. Geen van beide wou iets missen van dit alles.

Het is misschien allemaal een beetje veel voor één avond maar ik zweer op eer en geweten dat alles wat ik geschreven 100% de waarheid is, en niks is overdreven of gelogen.Vond je dit interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

slavernij

Meer blanke dan zwarte slaven: Hoe de geschiedenis van de slavernij is verdraaid

Tijdens de Black Lives Matter-demonstratie op de ...

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...