Channelings

Antwoorden op jouw vragen – Channeling 09-12-2021

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lieve lezer, we zijn blij je op deze mooie, nieuwe dag weer terug te zien. We zien dat er bij jou en je medemensen veel zorgen zijn over de dingen die gaande zijn in de wereld. En wij willen je laten zien dat die zorgen onterecht zijn.

Ja, er gebeurt veel wat jullie kunnen zien. Echter… er gebeurt veel méér dat jullie níet kunnen zien! Vanuit onze hogere sferen, de spirituele wereld, overzien wij de plannen die er achter de huidige wereldcrisis zitten, en we kunnen je verzekeren dat die plannen er alleen maar zijn in jóuw belang. Voor het hoogste goed van jou en de hele mensheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wat is er écht gaande in de wereld?

En we voelen direct de weerstand bij je opkomen. Je denkt misschien dat je in een ‘communistische, totalitaire politiestaat’ zult moeten leven, je bent bang je vrijheden voor altijd kwijt te zijn, en de generaties na jou ook.

Nee, nee, nee, lieve lezer. Dat is niet wat er aan de hand is. Op dit moment is er een grote zuivering gaande, een zuivering van de energie op aarde.

schoonmaakEn zoals je zelf in je leven ongetwijfeld al vaak hebt ervaren, is het voor een grote schoonmaak nagenoeg altijd nodig om eerst een hoop troep te creëren, alvorens in de kleinste hoekjes en gaatjes te komen, om ook daar huis te houden en te zorgen dat alles wat er niet hoort verdwenen is. Waar of niet?

Zo is het ook nu. De energie op aarde was zó zwaar, zó donker, zó heftig, dat er iets moest gebeuren.

Jij zit eerste rang, precies zoals je wilde

Overigens is dit al duizenden jaren bekend, dat de zuivering die nu gaande is in deze tijd plaats zou vinden. Dat is precies de reden waarom jij hier nu bent! Jij stond vooraan, zoals we in onze laatste boodschap al zeiden.

Jij wilde hierbij zijn, je wilde dit ervaren, vanuit het spel, van dichtbij wilde je het meemaken, en er bovenop zitten. Dit is de spannendste tijd die er ooit is geweest en er ooit zal komen voor de mensheid. Dit is de grote opruiming van al wat donker en duister is.

vragen, antwoordVragen beantwoord

We hebben gezien dat er vragen kwamen na onze laatste boodschap, en de eerste vraag sluit hierop aan, dus die zullen we beantwoorden.

Hoe overtuig je mensen die doodziek zijn, of hun leven moeten slijten met erge pijnen in hun lichaam, dat het leven een speeltuin is?

Lieve vragensteller, en ieder die dit leest, niemand is te overtuigen. Het is jouw taak niet om anderen te overtuigen. Ieder zal wakker worden op zijn of haar eigen tijd. En sommigen zullen het nooit zien. Dat is de keus die zij zelf maken en bijna altijd al hebben gemaakt vóórdat ze incarneerden in het lichaam dat ze nu hebben. Dat is punt 1.

Punt 2: wanneer mensen lijden, wanneer mensen pijn, verdriet, lichamelijk of mentaal ongemak ervaren, kun je ze juist troosten met de boodschappen zoals wij die brengen. Besef, en we zeggen het wederom, dat onze boodschappen door jóu worden voortgebracht. Wij zeggen alleen maar wat jij diep van binnen al weet! Wij zijn jij, jij bent ons, onthoud dat!

Jij bent een veel machtiger wezen dan je fysieke mens, je bent oneindig, en ook oneindig in macht. En dat geldt ook voor diegenen die verwikkeld zijn geraakt in de zwaarte van het menselijk leven, die vergeten zijn hoe ze hun energie hoog kunnen houden, die niet langer in de hogere vibratie verkeren waar alles lichter, luchtiger en makkelijker wordt.

Moedig degenen die lijden daarom aan om te stoppen met negatieve zelfpraat, om te stoppen met focussen op de dingen die ze ervaren als negatief, om nieuwe gedachten te kiezen.

Ja, pijn is naar, ja, verdriet is een gegeven, maar ook met pijn, met verdriet, kun je kiezen voor betere gedachten en uiteindelijk jezelf naar een betere energie tillen, van waaruit het makkelijker wordt om het licht licht einde tunnel aan het einde van de tunnel te zien. Diegenen die het wíllen zien, die er hun best voor doen om de negativiteit af te schudden, die zullen het zien!

En zal hun situatie verbeteren? Oh ja, dat zal zeker gebeuren! Wij zijn jij, jij bent ons, en zo zijn wij ook die mensen. Wanneer ze zich in een hogere vibratie bevinden, zullen ze ontvankelijker worden voor de lichte klopjes op hun deur die wij constant geven, ze zullen de begeleiding gaan voelen die wij bieden vanaf onze kant, ze zullen de stem van hun intuïtie weer horen.

We hopen dat hiermee je vraag is beantwoord.

Komt er ooit een einde aan de huidige situatie?

Er waren nog twee vragen, die we ook zullen beantwoorden. Onze boodschap wordt hierdoor iets langer dan gewoonlijk, maar we vertrouwen erop dat je dit zult waarderen, en er je voordeel mee doen.

De volgende vraag was:

Houd deze toestand in de wereld nog op binnenkort?

Hier kunnen we kort over zijn. Ja, maar het begint IN jou. De wereldtoestand is jóuw creatie, en we zeggen dit zonder je de schuld te geven, zonder je te be- of veroordelen. Het is echter een gegeven dat jij de schepper bent van jouw wereld, van jouw realiteit. En jij bent medeverantwoordelijk, samen met je vele medescheppende medemensen, voor de situatie in de wereld.

Ook voor jou geldt wat we hierboven zeiden: kies voor betere gedachten. Laat je niet afglijden in angst, frustratie, boosheid, weerstand en verzet. Dat waar je op focust groeit, dus geef je aandacht aan wat je wél wilt!

Creëer je wereld vanuit positieve gedachten, vanuit Liefde. Liefde is de grootste scheppende kracht, vanuit liefde ontstaan de prachtigste, ogenschijnlijk onmogelijke creaties. Focus daarop! En dan begint die nieuwe wereld, een wereld in harmonie, vrede, liefde, verbinding en saamhorigheid vanuit jóu vorm te krijgen.

Leven na de dood

En dan hebben we nog een laatste vraag, die we graag willen beantwoorden.

Worden we door middel van deze channelingen voorbereid op het leven na de dood? Wordt ons verteld dat we ons geen zorgen hoeven te maken, omdat we straks naar een mooiere plek gaan, terug naar de bron?

Hierop is het antwoord ook eenvoudig: nee. Nee, we bereiden je niet voor op het leven na je menselijk leven. Onze boodschappen zijn juist bedoeld om je terug te brengen naar je eigen kracht, je te laten beseffen dat jij de schepper van jouw wereld bent, dat jij de macht en de kracht bezit om de wereld en jouw realiteit te veranderen.

Jij en wij zijn één, het is van het hoogste belang, om alles uit je menselijke ervaring te kunnen halen, dat je beseft wie je in werkelijkheid bent: een sprankel van God, de IK BEN-energie, Source energie. Jij bent een wezen dat recht heeft op overvloed, op welzijn, op liefde, en dat ligt allemaal binnen handbereik voor jou en iedereen.

Geef je power niet langer weg!

Het is alleen je menselijke brein, je programmering, je herinneringen en ervaringen die zorgen voor gevoelens van gebrek en beperking. Je legt veel teveel buiten jezelf, je geeft je power weg aan anderen, terwijl je die power zélf hebt, en recht hebt om die te gebruiken!

En we bedoelen niet dat je moet vechten om te krijgen wat je wilt, dat je de barricades op moet om je vrijheid, die je nu voor je gevoel kwijt bent door wat overheden doen, om die vrijheid te bevechten. Nee, ga naar binnen!

powerOntdek die kracht in jezelf, ga zien hoe krachtig en sterk je bent, en je zult zien dat zich dat gaat manifesteren in de wereld om je heen. De wereld die jíj creëert met je gedachten, je emoties en je vibratie.

Keer terug naar Liefde, onvoorwaardelijke Liefde, en stop met veroordelen en negatieve gedachten over situaties en mensen. Zijn er ‘dark forces’? Ja. Moet je jouw power weggeven door ze je aandacht te geven en erop te focussen? Nee, juist niet!

Stop met willen begrijpen, ga vóelen

Lief mens, het is zo eenvoudig, maar je menselijke brein wil alles begrijpen, kunnen verklaren, en die kan hier niet bij. Ga uit die denkmodus en keer naar binnen, focus op je hart, focus op liefde. Dat is het belangrijkste antwoord dat we je kunnen geven.

En we wensen jou en je medemensen een prachtig leven toe in je fysieke, menselijke vorm. Tegen de tijd dat je uiteindelijk terugkeert en je weer opgenomen bent in de Bron waar je vandaan gekomen bent, zul je het weer zien zoals wij het zien. Maar die tijd is voor de meesten van jullie nog helemaal niet gekomen. Dus je kunt gerust ademhalen, je gaat pas op het moment dat jij van tevoren hebt afgesproken dat je zult gaan.

We hopen dat onze antwoorden je wat meer duidelijkheid hebben kunnen verschaffen. We zien uit naar onze volgende ontmoeting.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. We houden van jou, we houden van jou, we houden van jou en van alle mensen. Het is tijd dat jij ook van jou gaat houden, en van alles dat zich in je leven bevindt.

En daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.7 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anneke vdf van Opstal
Anneke vdf van Opstal
2 jaren geleden

WoW, dank je wel

Equalizer
Equalizer
2 jaren geleden

Bedankt voor de antwoorden! Zij maken veel duidelijk, zou ik zeggen. Ik denk dat wat jullie, broers en zusters van de Galactische Federatie, ons willen zeggen is dat wij mensen hier op aarde de illusie die het leven heet ten volste moeten willen ervaren, maar dan wel vanuit liefde, door alles te voelen en door positief te denken.

irena
irena
2 jaren geleden

Zo denk ik er ook over , alles vertrekt vanuit jezelf , deze toestand op aarde nu is bedoeld om mensen wakker te maken , hoe pijnlijk ook voor sommige ,Dank je wel om dit te delen . In Licht en Liefde Irena

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

Yessssssss,

Back to top button