UFO Database Archief

Apeldoorn 15 november – Oranje bol

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De nacht van 14 op 15 november liep ik samen met mijn vriendin buiten op weg naar huis toe, het stormde behoorlijk. Ik zag plots hoog in de lucht weer een oranje bol die geluidloos en in zeer rechte lijn voortbewoog. Hij zat nog onder de wolken en hij had geen enkele last van de harde wind en het waaide behoorlijk, heb hem nagekeken toen hij uit het zicht verdween.

Ik heb een jaar geleden ook zoiets meegemaakt alleen zat deze oranje bol(het leek te leven) een stuk lager. Hij ging vlak over de huizen heen, op het moment dat ik hem zag schatte ik de afstand op 30 meter bij mij vandaan en deze vloog ook in zeer rechte lijn. Ik vond beide keren een onvergetelijke ervaring.

Grt, D. H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
stefanwalter
stefanwalter
12 jaren geleden

U.F.O.

Heey ik zat die avond bij mijn neef met 2 vrienden en wij zagen ook iets overvliegen….oij
Een vriend van me die zei eerst nog wat doet de lantaarnpaal raar (omdat het zo waaide) maar dat was gewoon iets anders.
En het vloog tegen de wind in…ook al zoiets..
Maja ik heb gelezen op verschillende site’s dat ergens rond deze tijd van de maand in Florida als ik het goed heb een ufo gaat landen en dat Obama op 27 nov. Aanstaande vertelt tegen heel de wereld dat we contact hebben met ”aliens” OF hij zegt dat ze met de LCROSS laatst op de maan een ruine hebben gevonden I.P.V. water of dergelijke.

Ik weet het zelf allemaal ook pas en kijk er een beetje heel erg skeptisch naar want heb nog een verse herrinnering van 14 okt. 2008.

Maar wat ik afgelopen weekend heb gezien was zeker niet van deze planeet.

Groetjes Waltert

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x