ongebruikte categorie

Apeldoorn 2 augustus – Formatie metalen bollen

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.W.
Woonplaats: Apeldoorn

Gisteravond (2 augustus 2013 om 23.35) zaten mijn partner en ik op ons dakterras te genieten van de warme zomernacht toen ik plots 4 ronde bollen met een metaalglans achter elkaar, geruisloos met een noodgang voorbij zag vliegen. Voor mijn gevoel waren ze op een afstand van zo’n 500 meter van mij verwijderd, dus ik kon ze redelijk goed zien.

De bollen leken van een soort metaal te zijn en, ondanks dat ze geen lichten aan hadden op dat moment, kon ik ze door het licht dat opsteeg vanuit ons stadje goed zien.

Doordat ik van verbazing geen woord uit kon brengen, maar natuurlijk wel mijn partner wilde attenderen, kon ik alleen maar gebaren en wijzen naar de lucht tot hij omhoog keek en ze ook duidelijk zag. Op het moment dat hij omhoog begon te kijken maakten ze plots een scherpe bocht in de lucht en verdwenen in de verte.

Het was niet mis te verstaan. Dit waren geen weerballonnen, geen vliegtuigen, geen gewone ballonnen of wat ook, daar hebben we ze te goed voor kunnen waarnemen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x