UFO Database Archief

Apeldoorn 27 juni – Meerdere groepen witte bollen

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op zondag 27 juni 2010, rond 15.05 uur zag ik 5 witte bollen/vormen in de lucht boven het centrum van Apeldoorn. De lucht was blauw met hier en daar een lichte chemtrail en volgens mij een paar sylphs. De lucht was blauw genoeg om de 5 witte vormen te kunnen zien.

Ik fietste van het zuiden naar het noorden toe en keek in de verte naar de zweefvliegtuigen die in de buurt van vliegveld Teuge hun rondjes aan het maken waren.

Toen ik bij het centrum van Apeldoorn kwam, zag ik 2 witte bollen in de lucht. Beide zo’n 500 meter van elkaar verwijderd. Ze vlogen vanuit het oosten iets naar het westen. Dit ging met de snelheid van een sportvliegtuig die ook rondvloog (bij Teuge). Het verschil in vorm was iig heel dus duidelijk te onderscheiden. 1 van de bollen kwam nagenoeg boven mij te hangen dus stapte ik even af om beter te kijken. Ik denk dat de bol niet hoger hing dan een van de zweefvliegtuigen. De grootte vond ik lastig in te schatten, de vorm was kleiner dan de ISS die af en toe zichtbaar is in de lucht.

Ik keek naar het oosten waar de 2e bol hing en zag daarnaast toen ook 3 andere bollen die bij elkaar waren. 2 hiervan draaiden om elkaar heen. De 3 ook witte vormen leken net een witte plastic zak die wel eens door de wind wordt meegenomen, maar omdat de 2 steeds om elkaar heen draaiden leek me dit onmogelijk.

Deze 3 vormen vlogen in richten van het zuiden. Een andere richting dan de 2 bollen die ik het eerst had gezien. Ik keek weer naar het westen en zag dat 1 van de bollen hoger was in de lucht. Meer op de hoogte van een passagiersvliegtuig die zeer vaak over Apeldoorn vliegen. Even later waren deze 2 bollen niet meer zichtbaar.

Ik keek weer naar het zuiden waar de 3 “plastic zakken” heen vlogen. Deze waren inmiddels ook op grote hoogte gekomen en hadden meer snelheid. Snel verdwenen ze ook uit het zicht en ik ging weer verder met mijn fietstocht. Ik denk dat het ongeveer 5 minuten heeft geduurd. Helaas is het niet gelukt om met mijn telefoon iets op te nemen door de hoeveelheid zon die aanwezig was.

M.N.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x