Homepagina » UFO Database Archief » Apeldoorn 27 juni – Meerdere groepen witte bollen

Apeldoorn 27 juni – Meerdere groepen witte bollen

Op zondag 27 juni 2010, rond 15.05 uur zag ik 5 witte bollen/vormen in de lucht boven het centrum van Apeldoorn. De lucht was blauw met hier en daar een lichte chemtrail en volgens mij een paar sylphs. De lucht was blauw genoeg om de 5 witte vormen te kunnen zien.

Ik fietste van het zuiden naar het noorden toe en keek in de verte naar de zweefvliegtuigen die in de buurt van vliegveld Teuge hun rondjes aan het maken waren.

Toen ik bij het centrum van Apeldoorn kwam, zag ik 2 witte bollen in de lucht. Beide zo’n 500 meter van elkaar verwijderd. Ze vlogen vanuit het oosten iets naar het westen. Dit ging met de snelheid van een sportvliegtuig die ook rondvloog (bij Teuge). Het verschil in vorm was iig heel dus duidelijk te onderscheiden. 1 van de bollen kwam nagenoeg boven mij te hangen dus stapte ik even af om beter te kijken. Ik denk dat de bol niet hoger hing dan een van de zweefvliegtuigen. De grootte vond ik lastig in te schatten, de vorm was kleiner dan de ISS die af en toe zichtbaar is in de lucht.

Ik keek naar het oosten waar de 2e bol hing en zag daarnaast toen ook 3 andere bollen die bij elkaar waren. 2 hiervan draaiden om elkaar heen. De 3 ook witte vormen leken net een witte plastic zak die wel eens door de wind wordt meegenomen, maar omdat de 2 steeds om elkaar heen draaiden leek me dit onmogelijk.

Deze 3 vormen vlogen in richten van het zuiden. Een andere richting dan de 2 bollen die ik het eerst had gezien. Ik keek weer naar het westen en zag dat 1 van de bollen hoger was in de lucht. Meer op de hoogte van een passagiersvliegtuig die zeer vaak over Apeldoorn vliegen. Even later waren deze 2 bollen niet meer zichtbaar.

Ik keek weer naar het zuiden waar de 3 “plastic zakken” heen vlogen. Deze waren inmiddels ook op grote hoogte gekomen en hadden meer snelheid. Snel verdwenen ze ook uit het zicht en ik ging weer verder met mijn fietstocht. Ik denk dat het ongeveer 5 minuten heeft geduurd. Helaas is het niet gelukt om met mijn telefoon iets op te nemen door de hoeveelheid zon die aanwezig was.

M.N.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

zwitserse

Zwitserse krant spreekt schande over ons koningshuis, dat extra geld krijgt: ‘Om je kapot te schamen’

Ook in Zwitserland is het opgevallen dat ...

defensie

Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

>