Homepagina » UFO Database Archief » Apeldoorn ’67/’68 – Groot stralend wit licht

Apeldoorn ’67/’68 – Groot stralend wit licht

Naam: H.R.
Woonplaats: Apeldoorn

De nu volgende beschrijving van mijn waarneming stamt uit 1967/68 eind september/oktober. Ik ben nu 58 jaar maar deze waarneming is mij mijn hele leven blijven achtervolgen. In die tijd woonde ik samen met mijn ouders en mijn zus, in een flat in Apeldoorn.

De waarneming: Op een avond verveelde ik mij (mijn ouders zaten tv te kijken, en in die tijd was het gebruikelijk dat je dan de gordijnen dicht deed.) Ik ging op het balkon welke aan mijn slaapkamer grensde naar de sterren hemel kijken want het was helder weer. De tijd weet ik mij nog precies te herinneren 20u20. Wat ik toen zag was ronduit spectaculair te noemen. Ik keek in westelijke richting en zag boven de horizon lichtstralen uit komen, het leek alsof de zon op kwam! De lichtstralen werden snel intenser het leek erop dat er iets groots boven de horizon uit zou komen. En dat gebeurde ook! Een groot wit licht trok relatief langzaam (vanuit mijn waarnemingspositie) langs de hemel in N.O. richting op arm lengte, zo groot als een stuiver (nu: 50 eurocent munt). Het vloog duidelijk in de ruimte, en had gezien de misschien grote afstand een hoge snelheid, en moet enorm groot geweest zijn! Mijn ouders geloofden mij niet, evenals anderen die mij maar een fantast vonden. De volgende dag herhaalde het fenomeen zich, maar dan tien minuten later, om half negen ‘s avonds.

Daarna heb ik het nooit meer gezien. Ik kan mij niet voorstellen dat ik de enigste ben die dit gezien heeft! Daarom ben ik erg benieuwd of er ook anderen zijn die dit in die tijd gezien hebben.Vond je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

gates

Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’

Tijdens de Global Vaccine Summit is donderdag ...

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...