UFO Database Archief

Appelscha 10 februari – Helder oranje licht

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.R.
Woonplaats: Drachten

Deze avond, 10 februari 2011, zat ik achter in de auto bij vrienden, op de terugweg van een cursus in Hoogeveen. Op het punt waarin de snelweg overgaat in een 80km weg, vermoedelijk ergens in de buurt van Appelscha, zagen we allemaal een helder oranje licht met onze auto mee vliegen. Het vloog aan de rechterkant van onze auto. We sloegen de eerste de beste zijweg in om te gaan kijken en mijn vriendin en ik stapten uit de auto. We zagen het licht langzaam naar de horizon verdwijnen.

Ik heb geprobeerd foto’s te maken maar het ging toch te snel. Het resultaat van die foto’s is nogal mager daardoor. Alleen door de foto’s heel erg uit te vergroten kon ik een rood bolletje terugvinden en ook werden er blauwe bolletjes zichtbaar. Met ‘print screen’ heb ik zo’n vergroting vervolgens in Word overgezet (zie bijlage). Waarschijnlijk zijn de blauwe lichten toch sterren, maar je weet maar nooit.

000752h1

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x