Buitenaards

Area 51: het verborgen geheim van Wright-Patterson

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse luchtmacht begon eind 1947 voor het eerst in het openbaar onderzoek te doen naar onbekende vliegende objecten.

Project Sign werd ondergebracht op Wright-Patterson AFB, een vliegbasis in de staat Ohio. Commandant Edward J. Ruppelt concludeerde dat vliegende schotels echte toestellen waren en waarschijnlijk niet van de aarde kwamen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het project werd in 1948 opgevolgd door Project Grudge, dat werd bekritiseerd omdat het was opgezet om het onderwerp te ontkrachten. Grudge stelde dat 23 procent van de meldingen niet kon worden verklaard, maar concludeerde toch dat alle UFO’s natuurlijke fenomenen of verkeerde interpretaties waren.

Wrak

Vanwege het verband met het Roswellincident in juli 1947 stellen sommigen dat Hangar 18, toegewezen aan de Foreign Technology Division van de luchtmacht in Wright-Patterson, samen met de installatie van Area 51 in Nevada, het wrak van een gecrashte UFO verborgen heeft of had.

Op 25 april 1988 publiceerde The New Yorker een interview waarin senator Barry Goldwater, die zeer geïnteresseerd was in UFO’s, vertelde zijn vriend generaal Curtis LeMay herhaaldelijk te hebben gevraagd of de geruchten over een gecrashte UFO in een geheime hangar op Wright-Patterson AFB klopten.

Hij vroeg LeMay ook of hij toegang had tot de hangar. Een boze LeMay antwoordde hem dat ‘je er niet in kunt komen’. Hij benadrukte met klem dat Goldwater hem hier nooit meer naar mocht vragen.

Buitenaardse wezens

In hun boek Inside the Real Area 51 schrijven Thomas Carey en Donald Schmitt over gesprekken met hooggeplaatste militairen die buitenaardse wezens in Hangar 18 hebben gezien. Een soldaat die op de basis was gestationeerd zei op zijn sterfbed: “We zijn niet alleen.”

Alleen een select gezelschap heeft toegang gekregen tot de waarheid over Area 51. Wat begon in de woestijn van New Mexico eindigde op Wright-Patterson, een topgeheime vliegbasis in Dayton. Het fysieke bewijs van buitenaards bezoek werd diep onder dit nucleaire bolwerk verborgen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Zelf denk ik dat Area 51 alleen maar een afleiding is. Als er al ooit een vliegende schotel is neergestort en daar zou zijn dan is het kort erna verplaatst naar een totaal andere locatie. Area 51 wordt sindsdien alleen gebruikt om speciale militaire vliegmachines te bouwen om alles te kunnen ontkrachten.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x