Het Complot

Ariel Sharon, de rabbijn, de brief en de Messias

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele maanden voor zijn overlijden in 2006 zou de prominente rabbijn Yitzhak Kaduri de naam van de Messias op een briefje hebben geschreven.

In de brief, die tot een jaar na zijn dood verzegeld is gebleven, staat te lezen dat Yehoshua of Jeshua (Jezus) de Messias is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De rabbijn en kabbalist omschreef de Messias door zes woorden te gebruiken waarvan de eerste letters de naam van de Messias vormden. De brief bevatte de volgende tekst: “Hij zal het volk verheffen en bewijzen dat zijn woord en wet geldig zijn.”

Ariel Sharon, de rabbijn, de brief en de Messias

De Israëlische media schonken weinig aandacht aan het briefje. Alleen enkele Hebreeuwse websites stelden dat de brief authentiek was. Joodse lezers reageerden met gemengde gevoelens. “Dus dit betekent dat rabbijn Kaduri een christen was?” reageerde iemand.

Twee volgelingen van Kaduri gaven toe dat de brief authentiek was, maar onder de volgelingen tot veel verwarring had geleid. Rabbijn David Kaduri, de zoon van Yitzhak Kaduri, ontkende dat zijn vader voor zijn dood de naam Jeshua had achtergelaten op het briefje.

Toen Kaduri te zien kreeg dat het briefje over de Messias op de officiële website van zijn vader was te vinden, reageerde hij geschokt. Hij bevestigde dat zijn vader in zijn laatste jaar vrijwel alleen nog droomde over de Messias en diens komst. “Mijn vader heeft de Messias in een visioen ontmoet,” zei hij. “Hij vertelde ons dat hij spoedig zou komen.”

Coma

Voordat Kaduri op 108-jarige leeftijd zou overlijden, zei hij op Jom Kipoer in zijn synagoge dat de Messias zou verschijnen na de dood van Ariel Sharon. De Israëlische oud-premier overleed eergisteren na acht jaar in coma te hebben gelegen.

Ook andere rabbijnen, waaronder rabbijn Chaim Cohen, kabbalist Nir Ben Artzi en de vrouw van rabbijn Chaim Kanievsky, voorspelden dat de Messias na de dood van Sharon zal verschijnen.

Kaduri zei onder meer over de Messias:

De Messias is voor velen moeilijk te begrijpen. Veel mensen kunnen een Messias van vlees en bloed moeilijk accepteren. Als leider zal de Messias geen functie bekleden, maar onder de mensen zijn en de media gebruiken om te communiceren.

De aanwezigheid van de Messias zal in twee stadia bekend worden gemaakt. Eerst zal hij bevestigen de Messias te zijn zonder zelf te weten dat hij de Messias is. Daarna zal hij zich bekend maken bij sommige joden. Dan pas zal hij zich bekend maken bij het grote publiek. De mensen zullen zeggen: “Is dat de Messias?” Velen kennen zijn naam, maar hebben er nooit bij stilgestaan dat hij de Messias is.

Yitzhak Kaduri stond bekend om zijn fotografisch geheugen. Zijn volgelingen stellen dat hij vele rampen heeft voorspeld. Toen hij stierf liepen 200.000 mensen mee in de begrafenisstoet.

Bron: Israeltoday.co.il

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Tja, na de dood van Sharon is een ruim begrip.

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Dus…..over 1000 jaar wachten de gelovigen nog steeds.

Frederika
Frederika
10 jaren geleden

We leven allang in een transformatietijd, het is Moeder Aarde die transformeerd. naar een ander tijdsdimentie en als wij ons hiervoor open stellen het bewustwordings proces , gaan wij ook mee. Iedereen gaat mee .we zijn allen Een met De grote Creator.
Zoek het in je Heilighartkamer daar ligt de oplossing van dit aardse illusionele spel.

Mustang
Mustang
10 jaren geleden

Oei oei, wat weer spannend…

Oh uh, van te voren nog wel even boodschappen doen zie ik net..

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x