Homepagina » Financieel » Armoede Nederland schrikbarend hoog. Zorg NU voor jezelf.
geen armoede meer via internet

Armoede Nederland schrikbarend hoog. Zorg NU voor jezelf.

Dat er armoede heerst in Nederland zal weinig mensen verrassen. Dat er echter volgens het CBS 421.000 kinderen in Nederland in armoede leven is schrikbarend. En het blijft niet alleen bij kinderen. Uit andere cijfers van het CBS bleek dat er eind 2015 in Nederland maar liefst 544.000 huishoudens in armoede leefden.

Armoede-is-onrechtNu liggen de goedbetaalde banen niet voor het oprapen en rond kunnen komen van een uitkering is ook zo goed als onmogelijk. Mensen die onder de armoedegrens leven hebben weinig kansen en geen hoop voor de toekomst.

Eén van de oorzaken van deze armoede is dat de lasten steeds hoger worden, zonder koopkrachtcompensatie. Vooralsnog zijn de economische vooruitzichten niet rooskleurig.

Van de overheid hoeven we niets te verwachten en de enige manier om het financiële leed te verzachten, en zelfs weg te nemen, is het heft in eigen handen te nemen voor een betere toekomst.

Jacko Meijaard, een 25-jarige Zeeuwse ondernemer, spreekt uit eigen ervaring. Hij heeft een eenvoudige methode ontwikkeld, waarmee hij op dit moment via het internet een onafhankelijk inkomen genereert van minimaal 6000 euro per maand.

Meijaard is ervaringsdeskundige en één van zijn doelstellingen is zoveel mogelijk andere mensen te helpen zijn succesformule te kopiëren, zodat iedereen een (extra) inkomen kan genereren via het internet. Meijaard zelf heeft geen baas en werkt slechts enkele uren per dag, waardoor hij veel vrije tijd heeft.

Vanwege zijn ruime inkomen is hij in staat om zichzelf en zijn medemens te helpen en geeft hij de helft van zijn inkomen weg aan Stichting Kika. Hiermee laat hij zien dat het zeer eenvoudig is om met behulp van het internet een mooi inkomen te creëren, waarmee je je medemens ook kan helpen.

jacko-meijaard

Meijaard wil zoveel mogelijk mensen helpen zijn systeem ook toe te gaan passen, zodat iedereen zijn/haar vrijheid terugkrijgt. Op 28 september 2016 organiseert hij een gratis webinar, waarin hij precies uitlegt hoe zijn systeem werkt.

Volgens Meijaard kan een kind de was doen. “Je moet alleen even weten wat je moet doen”, aldus Meijaard.

Tijdens het 100% Passief Inkomen webinar geeft hij uitleg hoe zijn systeem werkt en wat je moet doen om dit precies na te gaan doen en ook een inkomen te creëren.

Het is dé manier om los te breken uit de ratrace en iedereen kan het. Met dit systeem kan iedereen financieel onafhankelijk worden en zo een beter leven creëren voor zichzelf en zijn of haar medemens.

Wil je meer weten, meld je dan nu gratis aan voor Meijaards exclusieve 100% Passief Inkomen webinar op woensdag 28 september 20:30 uur.

Aanmelden doe je door op deze link te klikken. Je ontvangt na je aanmelding een e-mail met de (gratis) toegangscode voor je ‘digitale stoel’.

Let op: Het aantal ‘digitale stoelen’ is zeer beperkt. Wees er dus snel bij want uit ervaring is gebleken dat Meijaards webinars zeer snel volgeboekt zijn.

>> Klik hier om je ‘digitale stoel’ voor het gratis webinar te reserveren..

[CBS]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander bijzonder nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
x

Check Also

rutte

‘Rutte persoonlijk verantwoordelijk voor het snel erdoorheen drukken van de QR-code in Europa’

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Raymond Knops stuurde ...

agema

Fleur Agema valt Hugo de Jonge hard aan: ‘Die eeuwige vulgaire leugen!’

Er wordt gedacht dat er bezuinigd is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!