ongebruikte categorie

Arnhem 1 januari – Twee rode pulserende lichten

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.R.
Woonplaats: Cuijk

Vannacht, net na middernacht in Arnhem, tussen ongeveer 0:10 en 0:25 uur zag ik 6 ongeïdentificeerde objecten. Ze kwamen steeds per 2, met de 2de ongeveer een minuut na de eerste. Het bestond uit een rood, licht pulserend licht.

Ik ben zelf vliegtuigspotter en het viel me op dat geen van deze objecten navigatielichten hadden. Arnhem is meestal een druk punt wat betreft luchtvaart, want het is een knooppunt voor verkeer van en naar Duitsland maar deze objecten leken sneller te gaan dan vliegtuigen. Daarnaast vlogen ze allen dezelfde richting op, ik gok Noord of Noord-Oost (ben niet heel bekend in Arnhem). Ik schat de hoogte, ondanks dat het donker was en zo moeilijk te schatten, tussen de 5000 en 10000 voet (ong 1,5 tot 3km hoogte).

Wat het precies was kan ik niet zeggen, maar vond het vreemd om te zien. Ik ben benieuwd of meer mensen dit gezien hebben!

Vriendelijke groet,
D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x