Homepagina » UFO Database Archief » Arnhem 22 mei – Afdalend balkvormig object

Arnhem 22 mei – Afdalend balkvormig object

Naam: S.M.
Woonplaats: Arnhem

Op 22 mei 2012 zag ik tussen Arnhem en Velp in Gelderland een vreemd vliegend object dat ik niet kan plaatsen. Rond de namiddag zag ik een naar mijn schatting 15-20 meter lang object dalen achter het viaduct dat tussen mijn werkplek en Velp inzit. De schatting kan er flink naast zitten maar ik schat dat het voorwerp ongeveer 50-100 meter achter het viaduct naar beneden kwam. Het had geen lichten of vleugels en zag er in mijn ogen uit als een soort balk. Ik zag het van de zijkant dus er kunnen vleugels aan hebben gezeten. Ik zag deze in elk geval niet.

Het vreemde van het verhaal? De snelheid waarmee het object daalde en waar dit object daalde. Ik heb niet veel landende vliegtuigen gezien maar het kwam mij over dat dit object te langzaam daalde voor een vliegtuig. Maar wat het meeste opzienbarende was dat het erop leek dat het object in Velp is geland! Ik heb hierna op de kaart gekeken en wanneer dit object naar Terlet zou moeten dan was het hier niet gedaald. Voor de rest zijn er geen vliegvelden bij mij in de buurt.

Ik weet niet of dit een echte UFO, alsin een voertuig van een andere planeet is geweest of niet. Het is in elk geval niet door mij herkend als een bekend voertuig dus voor mij (nu nog) een UFO. Wat ik graag zou willen weten is of iemand anders dit ook heeft opgemerkt en wellicht van een andere kant het object heeft gezien.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

soros

Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen

De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...