Homepagina » UFO Database Archief » Assen 2 februari – Twee witte bollen met rood knipperlicht

Assen 2 februari – Twee witte bollen met rood knipperlicht

Naam: D.
Woonplaats: Assen

Donderdag 2 februari reed ik vanaf mijn werk in Groningen terug via de snelweg A28 richting Assen rond half 6 in de avond.

Toen ik ongeveer bij Eelde was werd mijn aandacht getrokken door een licht object aan mijn linkerboven zijde. Eerst dacht ik dat het een vliegtuig was, aangezien er bij Eelde een landingsbaan ligt. Maar hier was het object te groot voor en het was zeker weten ook geen ster. Het was immers op dat moment nog licht, niet eens schemerig en het was in mijn beleving ook een te groot object voor een ster. Na het object goed bekeken te hebben kan ik het als volgt omschrijven; 2 witte bollen die vlak bij elkaar staan, niet bewegen en waar een klein rood puntje/rondje tussen knipperde. Het bijzondere was ook dat nadat ik het object aanschouwde het plots verdween. Een soort verdwijntruc, in 1 keer flits, en weg. Na circa 2 minuten kwam het object zo opeens ook weer tevoorschijn. Precies op dezelfde plek. Het was zeker te weten onbewolkt in de atmosfeer. Even later verdween het weer in het niets, op dezelfde plek en nu bleef het object ook weg. Heeft iemand dit ook waargenomen en kan iemand mij vertellen wat ik heb gezien?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

booster

Man (77) wordt onwel na boosterprik en overlijdt in LUMC: ‘Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand hoor!’

Dinsdagochtend is een 77-jarige man onwel geworden ...

prik

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x