Homepagina » UFO Database Archief » Assen september – Sigaarvormig object met capillaire golven

Assen september – Sigaarvormig object met capillaire golven

Het is alweer 2 weken geleden, maar ik voel dat hier toch melding van gemaakt moet worden. Ik kijk altijd graag naar de lucht…spectaculair zijn de Nederlandse luchten voor mijn gevoel altijd al geweest. Prachtige wolkenformaties, die mij zeer tot de verbeelding spreken.

Nadat ik boodschappen had gedaan, weer buiten was gekomen, werd mijn blik wederom naar de lucht getrokken en tot mijn verbazing zag ik ver boven mij een langwerpig object. Ik kon geen vleugels waarnemen en op het moment dat ik dat dus onderzocht vlogen er een tweetal vliegtuigen in de buurt van het object. Moest zo zijn blijkbaar.

Het vloog zeer langzaam, stond nagenoeg stil. Het lichtte fel op en na enige tijd zag ik iets heel wonderbaarlijks (heb meerdere ufo waarnemingen gehad nl.), want onder het object verschenen een aantal ringen (je weet wel…die ontstaan als je een steentje in het water gooit…zoiets). Maar deze ringen golfden. Wat ik niet kan veronderstellen…omdat het in de lucht plaatsvindt.

Ik nam dit waar in Assen en ik heb het niemand verteld die op dat moment in de buurt was, vond ik toen ook niet belangrijk. Moeten ze zelf maar wat vaker omhoog kijken.

R.V.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

twitter

Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

coronavaccin

Meer dan HELFT proefpersonen krijgt last van bijwerkingen na coronavaccin

Tijdens een klinisch onderzoek naar een veelbelovend ...