ongebruikte categorie

Assen september – Sigaarvormig object met capillaire golven

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is alweer 2 weken geleden, maar ik voel dat hier toch melding van gemaakt moet worden. Ik kijk altijd graag naar de lucht…spectaculair zijn de Nederlandse luchten voor mijn gevoel altijd al geweest. Prachtige wolkenformaties, die mij zeer tot de verbeelding spreken.

Nadat ik boodschappen had gedaan, weer buiten was gekomen, werd mijn blik wederom naar de lucht getrokken en tot mijn verbazing zag ik ver boven mij een langwerpig object. Ik kon geen vleugels waarnemen en op het moment dat ik dat dus onderzocht vlogen er een tweetal vliegtuigen in de buurt van het object. Moest zo zijn blijkbaar.

Het vloog zeer langzaam, stond nagenoeg stil. Het lichtte fel op en na enige tijd zag ik iets heel wonderbaarlijks (heb meerdere ufo waarnemingen gehad nl.), want onder het object verschenen een aantal ringen (je weet wel…die ontstaan als je een steentje in het water gooit…zoiets). Maar deze ringen golfden. Wat ik niet kan veronderstellen…omdat het in de lucht plaatsvindt.

Ik nam dit waar in Assen en ik heb het niemand verteld die op dat moment in de buurt was, vond ik toen ook niet belangrijk. Moeten ze zelf maar wat vaker omhoog kijken.

R.V.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x