CoronaBuitenland

Arts onthult hoeveel mensen met vaccinatieschade hij al heeft behandeld

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Een Amerikaanse arts heeft gezegd dat hij honderden mensen heeft behandeld die zijn beschadigd door de coronavaccins. Zijn patiënten hebben bijvoorbeeld pijn op de borst of kanker. Bij vrouwen gaat het om menstruatiestoornissen en miskramen.

Vóór de uitrol van de coronavaccins heeft Michael Huang, die al meer dan 20 jaar arts is, ‘één of twee’ volwassenen met vaccinatieschade behandeld en dat waren milde gevallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Absoluut niet

Huang zei ook dat andere artsen weigeren te luisteren naar mensen die binnenkomen met klachten die wijzen op vaccinatieschade, en verontschuldigde zich namens zijn beroepsgroep.

Joseph Ladapo, hoofd van de publieke gezondheidsdienst van Florida, wees erop dat het aantal meldingen van bijwerkingen sinds de uitrol van de vaccins met maar liefst 1700 procent is gestegen.

Op de vraag of de prik überhaupt nog beschikbaar moet zijn, antwoordde de arts: “Absoluut niet.”

Geen coronaprik meer voor gezonde kinderen

Vanaf 23 februari kunnen gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar in Nederland geen coronaprik meer halen. Zorgminister Kuipers nam daarmee het advies van de Gezondheidsraad over.

Sinds december 2021 konden alle kinderen van 5 tot en met 11 jaar een coronavaccin krijgen. In zijn advies van 10 januari stelde de Gezondheidsraad dat vaccinatie bij jonge kinderen van ‘beperkt nut’ is.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Van beperkt nut🤣🤣🤣🤣ze hebben helemaal geen nut,het zijn sluipmoordenaars die gifspuiten.

Erika
Erika
1 jaar geleden

De laatste tijd hoor ik dat mensen een gezwel in het hoofd of de schildklier hebben, sommigen zo groot als een golfbal.

Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Ze voelen nattigheid die Kuipers en co

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Het is echt treurig dat dit uitgerold is door die misdadigers van zowel de pharma/ WEF/WHO als ook de regeringen, volksvertegenwoordigers en ARTSEN/WETENSCHAPPERS. Dit is erger dan een oorlog, bij een oorlog weet je wie je tegenstanders zijn , maar bij deze oorlog zijn de mensen betrokken die je vertrouwde, waar je in geloofde Ministers ,Artsen, volksvertegenwoordigers, wetenschappers en niet vergeten de Journalisten/NPO het blijken stuk voor stuk criminelen te zijn. 15 maart laten we afrekenen met dat onbetrouwbare schorem.

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x