Buitenaards

Aztec-incident: buitenaardse lichamen geborgen na UFO-crash (video)

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 25 maart 1948 stortte in het plaatsje Aztec in de Amerikaanse staat New Mexico een buitenaards ruimteschip neer.

In het toestel werden de lichamen van 16 buitenaardse wezens aangetroffen. Zowel de lichamen als het toestel werden door overheidsmedewerkers naar Wright-Patterson Air Force Base overgebracht.

Alle sporen van het incident werden uitgewist. In onderstaande video onder meer interviews met vooraanstaande ufologen, een rondleiding op de crashplek en beelden van het geheime radarstation dat de UFO-crash vastlegde.

Duidelijk wordt dat de overheid intensief onderzoek verricht naar buitenaardse biologie en ruimtevaarttechnologie.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

De uitleg over deze crash door Billy Woodard .is een heel andere dat wat er gesteld wordt.volgens hem waren er geen inzittende en is het schip bewust achtergelaten en wel door de mensen van de Hollow Aerth om duidelijkheid te verschaffen dat wij zeker niet alleen zijn op deze planeet.Volgens zijn verklaring lopen er dubbel spoortunnels door heel america en zijn zeker niet door mensen aangelegd .waaronder ook een station midden in aria 51 level 27 onder de grond. hij was 11.5 jaar kolonel daar ter plaatse.Volgens zijn verklaring is aria 51 opgezet vanwege de dagboeken van admiraal Byrd.(verslag te vinden en te horen) en veel meer.(hollow earth network.com.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x