Homepagina » UFO Database Archief » Baneheide/Simpelveld 24 januari – Grote oranje bol

Baneheide/Simpelveld 24 januari – Grote oranje bol

Op zaterdag ochtend 24 januari omstreeks 07.30 uur reed ik in mijn auto over de N281 in de richting van Bocholz. Ter hoogte met de splitsing met de A-76 zag ik in de richting van Baneheide/Simpelveld een Oranje bol boven het akker hangen. De grootte is moeilijk in te schatten, ik denk zo groot als een gemiddelde personenauto. Het object hing ongeveer honderd meter boven het akker en naar schatting bewoog deze niet. Ik kan dit niet met zekerheid zeggen omdat ik zelf in mijn auto reed. Waarom ik niet gestopt ben? Ik moest naar mijn werk en was wat laat. Kan met deze verklaring niet op mijn werk aankomen. Dit is niet de eerste keer dat ik een oranje bol zie. Wij (vrouw en kind) hebben een jaar geleden een oranje bol over ons huis zien trekken. Dit was in Kerkrade. Achteraf heb ik wel spijt dat ik niet gestopt ben. Maar ik weet zeker dat ik in de toekomst vaker dergelijke objecten ga zien.

Dit is mijn verhaal.

Groet,
L.Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

demonstratie

Demonstratie op de Dam laat vooral zien dat de coronaregels een lachertje zijn

Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus heeft ...

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...