UFO Database Archief

Baneheide/Simpelveld 24 januari – Grote oranje bol

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op zaterdag ochtend 24 januari omstreeks 07.30 uur reed ik in mijn auto over de N281 in de richting van Bocholz. Ter hoogte met de splitsing met de A-76 zag ik in de richting van Baneheide/Simpelveld een Oranje bol boven het akker hangen. De grootte is moeilijk in te schatten, ik denk zo groot als een gemiddelde personenauto. Het object hing ongeveer honderd meter boven het akker en naar schatting bewoog deze niet. Ik kan dit niet met zekerheid zeggen omdat ik zelf in mijn auto reed. Waarom ik niet gestopt ben? Ik moest naar mijn werk en was wat laat. Kan met deze verklaring niet op mijn werk aankomen. Dit is niet de eerste keer dat ik een oranje bol zie. Wij (vrouw en kind) hebben een jaar geleden een oranje bol over ons huis zien trekken. Dit was in Kerkrade. Achteraf heb ik wel spijt dat ik niet gestopt ben. Maar ik weet zeker dat ik in de toekomst vaker dergelijke objecten ga zien.

Dit is mijn verhaal.

Groet,
L.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x