Channelings

Belangrijke taal, begrijp jij het? – Channeling 05-01-2023

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij weer bij je te zijn op deze mooie, nieuwe dag. We willen met je praten over taal.

talenNu weten we dat jullie allemaal de taal spreken van het land waar je bent opgegroeid, of van het land waar je woont.

Mensen gebruiken allemaal taal om met elkaar te communiceren. En dat is een goede zaak.

Om relaties met andere mensen op te bouwen is het geweldig om elkaar te kunnen begrijpen, en te communiceren over alles waarover je zou willen praten.

Belang van taal

Het wordt gebruikt om gevoelens uit te drukken, om songteksten te zingen, het wordt gebruikt om gedichten te schrijven, en er is ook computertaal en gebarentaal en zoveel meer.

Voor alles wat geschreven of gesproken wordt, of in gebarentaal wordt uitgedrukt, moest er eerst een taal zijn.

En taal is een collectieve afspraak tussen mensen, om bepaalde tekens of klanken te gebruiken die ze woorden noemen, en om een bepaalde manier te gebruiken om die woorden samen te voegen in zinnen, wat je grammatica noemt.

En op die manier ben je in staat andere mensen te vertellen wat je denkt, kun je opdrachten geven, kun je mensen bedanken, kun je liefde delen, lachen, grappen maken, verdrietige verhalen vertellen, het hangt allemaal af van taal.

Dus we hebben nu het belang van taal vastgesteld, ben je het daarmee eens?

Hoe het hart spreekt

Welnu, er is nog een andere taal waar je je waarschijnlijk minder bewust van bent: die van het hart.

taal van het hartJa, je hart spreekt een andere taal, die geen woorden nodig heeft, die geen zinnen nodig heeft.

Het is een energetische taal, die alleen maar energie en emoties nodig heeft. Het spreekt via emoties en gebruikt energiegolven als woorden om datgene wat het wil uitdrukken naar voren te brengen.

En als je het begrijpt, kun je er je eigen woorden aan geven.

Hoewel de taal van het hart vaak zo krachtig is, soms zelfs overweldigend, dat het moeilijk is om het onder woorden te brengen.

In die gevallen kan het zijn dat je het uitdrukt in tranen, of lachen, of allebei tegelijk.

Hart spreekt Liefde

We willen dat je begrijpt dat de taal van het hart een taal is die je beter kunt leren begrijpen.

Je kunt leren die beter te gebruiken, want het is de belangrijkste taal die je tot je beschikking hebt!

We willen dat je begrijpt dat wat je hart je vertelt, belangrijker is dan alles wat er van buitenaf tegen je gezegd kan worden.

Het is belangrijker dan alles wat in woorden gezegd zou kunnen worden.

Je hart is je grootste bezit, het is de leverancier van dat wat je het meest nodig hebt: liefde. En liefde is een energie, en een taal op zich.

Liefde is de taal van het hart, het is de uitdrukking van emoties. Het is de manier waarop je hart spreekt, en de manier waarop het je laat weten welke richting je op moet gaan.

Verbonden met de Bron, met Source

Je kunt altijd op je hart rekenen, het spreekt altijd de waarheid. Want het is niet iets dat van buiten je komt, het is iets dat vanuit je binnenste komt.

je hart is verbonden met SourceHet komt uit dat deel van jou dat niet menselijk is. Het is de spreekbuis van Source, de verbinding met je Ware Zelf, het spirituele wezen dat jij in werkelijkheid bent: de echte jij, de grotere Jij.

Luister naar je hart. En als je de verbinding met je hart bent kwijtgeraakt, omdat je zo gewend bent in je hoofd te zitten, neem dan in de komende weken wat tijd om je weer te gaan verbinden.

Begin te luisteren naar wat het is dat je hart je vertelt, want dat is wat Source je vertelt.

Leer weer naar je hart te luisteren

Probeer het niet intellectueel uit te zoeken, door gedachten in je hoofd te denken, maar luister met en vanuit je hart.

Met andere woorden, voel in je hart, ga naar je hart, visualiseer jezelf dat je in je hart gaat.

luister naar je hartEn blijf daar, mediteer terwijl je in je hart bent, voel de warmte en de liefde die daar woont, en word je er steeds meer van bewust dat je hart altijd tegen je praat.

Dit is een geweldige manier voor jou als mens om terug te gaan naar een staat van bewuster zijn, van het groeien van je bewustzijn van wie je werkelijk bent.

Je hart is de meest interessante, de grootste plek in het hele Universum, waar je de vrede vindt die je zoekt, de vrijheid waar je naar verlangt, de liefde waar je om schreeuwt.

Het is er allemaal, in je binnenste. En het spreekt boekdelen, als je bereid bent te luisteren. Luister naar je hart!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en terwijl we je onze liefde sturen en onze waardering voor je bereidheid om naar onze woorden te luisteren, herinneren we je eraan dat wij jou zijn, en jij ons.

Er is geen afgescheidenheid, er is alleen Eenheid. We houden van je, we houden van je, we houden van je, en daarmee zijn we compleet.

4.8 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Puur natuur
Puur natuur
11 maanden geleden

Dat heb ik afgelopen maandag gedaan toen ik een noodoproep kreeg om nog een blinde en dove witte teckel (afkomstig van een broodfokker) op te vangen. De eerste blinde en dove lieverd kost me heel veel geduld bij nog vier geadopteerde zielenpieten. Maar als je hart spreekt voor dieren, is het zó onmogelijk om “nee” te zeggen. <3

Ina Koning
Ina Koning
11 maanden geleden

Dank jullie wel want dit is wat de mensheid zich zou moeten herinneren en dat geldt ook voor mijzelf, dat het koningkrijk der hemelen in ons binnenste is. Toen Jezus op aarde was heeft hij dit al gezegd en voorgeleefd.

Rose
Rose
11 maanden geleden

Het Hart is mijn Bron, de Bron is mijn Hart. Onze Harten zijn onze Bronnen of Universum, onze Bronnen/Universum zijn onze Harten samen.❤💓💕💞💗💟💖👍

Gino
Gino
11 maanden geleden

erg mooi, veel dank voor het plaatsen van dit moois

Back to top button