UFO Database Archief

België en Overijssel jaren ’90 – Lichtbollen, ovaal blauw object en rode laserstraal

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.
Woonplaats: Overijsel

Ik heb diverse keren wat ongelofelijks gezien. Het zijn meer felle gekleurde lichtbollen. Een keer in Hamoir, België was de hele hemel groen fel verlicht, gigantisch. Dat was de eerste keer, toen was ik 16. Daarna zag ik ’s avonds een rond/ovaal blauw object. Was op oogopslag weg, was ergens in Overijsel en toen was toen 10. Een jaar later zag ik ’s avonds dat ik met werken diezelfde dingen, fel licht, op de aarde komen en een week later weer. Heb het wel ‘ns verteld maar dat gelooft niemand. Een fel rood licht, net als een beam, soort laserstraal-achtig iets. Ik dacht een meteoor maar het was kaarsrecht en fel licht. Ben nu 30 maar ik weet een ding… een bol licht, wat ik zo duidelijk zie, hangt niet in de lucht en zoeft met een noodgang weg, dan moet het wel een buitenaards iets wezen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x