UFO Database Archief

Bemmel 9 juni – Oranje lichten in driehoeksformatie

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Goedenavond,

Graag wil ik melding maken van hetgeen ik heb gezien op de avond van 9 juni 2010 rond 23.10 uur.

Ik zat naar de verkiezingsavond te kijken en een sigaret te roken, toen ik uit het raam een oranje licht zag dat zich in een rechte lijn voortbewoog in noord-westelijke richting. Het ging ongeveer op vliegtuigsnelheid. Het zag er naar mijn idee uit als een vliegtuig dat in brand stond. Het kwam uit de richting van Nijmegen.

Het oranje schijnsel veranderde in “normaal” vliegtuiglicht, links wit knipperend, rechts rood.

Na een aantal seconden merkte ik op dat er achter dit inmiddels weer oranje geworden licht, nog 3 van deze schijnsels waren opgedoken, die in dezelfde lijn en in dezelfde snelheid zich voortbewogen. Ik heb niet het idee dat het 1 object met meerdere schijnsels is wat ik heb gezien. De drie achterste vlogen in driehoekformatie en de eerste die ik zag (voor de andere drie) begaf zich op enige afstand van de drie.

Ik ben naar mijn balkon gegaan in de hoop er een foto van te maken. Toen ik buitenkwam, hoorde ik geen geluid (maar dat zou een vliegtuig hoog in de lucht ook niet maken) Ik probeerde een foto te maken, maar doordat ik in een verlichte omgeving stond, kwam er niets op de foto terecht.

Na ongeveer 20 seconden nadat ik naar buiten ben gegaan doofden de lichten.

Ik heb geen idee wat ik heb gezien.

Misschien hebben meer mensen dit gezien, dit hoor ik dan ook graag.

Met vriendelijke groet,
G.H. uit Bemmel

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
piettt
piettt
12 jaren geleden

Thaise balonnen

Ik heb dit ook gezien, maar herkende het duidelijk als thaise wens ballonnen..
http://www.youtube.com/watch?v=qSG-GtbcKH4&feature=related

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x