Homepagina » UFO Database Archief » Bemmel 9 juni – Oranje lichten in driehoeksformatie

Bemmel 9 juni – Oranje lichten in driehoeksformatie

Goedenavond,

Graag wil ik melding maken van hetgeen ik heb gezien op de avond van 9 juni 2010 rond 23.10 uur.

Ik zat naar de verkiezingsavond te kijken en een sigaret te roken, toen ik uit het raam een oranje licht zag dat zich in een rechte lijn voortbewoog in noord-westelijke richting. Het ging ongeveer op vliegtuigsnelheid. Het zag er naar mijn idee uit als een vliegtuig dat in brand stond. Het kwam uit de richting van Nijmegen.

Het oranje schijnsel veranderde in “normaal” vliegtuiglicht, links wit knipperend, rechts rood.

Na een aantal seconden merkte ik op dat er achter dit inmiddels weer oranje geworden licht, nog 3 van deze schijnsels waren opgedoken, die in dezelfde lijn en in dezelfde snelheid zich voortbewogen. Ik heb niet het idee dat het 1 object met meerdere schijnsels is wat ik heb gezien. De drie achterste vlogen in driehoekformatie en de eerste die ik zag (voor de andere drie) begaf zich op enige afstand van de drie.

Ik ben naar mijn balkon gegaan in de hoop er een foto van te maken. Toen ik buitenkwam, hoorde ik geen geluid (maar dat zou een vliegtuig hoog in de lucht ook niet maken) Ik probeerde een foto te maken, maar doordat ik in een verlichte omgeving stond, kwam er niets op de foto terecht.

Na ongeveer 20 seconden nadat ik naar buiten ben gegaan doofden de lichten.

Ik heb geen idee wat ik heb gezien.

Misschien hebben meer mensen dit gezien, dit hoor ik dan ook graag.

Met vriendelijke groet,
G.H. uit Bemmel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

  1. Thaise balonnen

    Ik heb dit ook gezien, maar herkende het duidelijk als thaise wens ballonnen..
    http://www.youtube.com/watch?v=qSG-GtbcKH4&feature=related

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt

De partij van premier Mark Rutte staat ...

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...