Homepagina » Gezondheid » Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!
overgewicht.

Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

Om gezond te vermageren is in de eerste plaats gezonde voeding gecombineerd met voldoende lichaamsbeweging onmisbaar. Maar het probleem van overgewicht, zwaarlijvigheid en obesitas en gezond afslanken zit veel dieper.

Dat blijkt uit een jarenlang wetenschappelijk onderzoek onder leiding van dr. Luc Evenepoel die langdurig betrokken was bij het opstellen van een wetenschappelijk vermageringsprogramma. De resultaten van al deze onderzoeken zijn nu gebundeld in zijn recent verschenen werk ‘Levenslank’.

Daaruit blijkt dat gezond afvallen grotendeels tussen onze oren zit en dus een mentale kwestie is. Voor de twijfelaars onder ons is het nu duidelijk: afvallen met behulp van een verandering ‘tussen de oren’, werkt écht!

“Je kan het allemaal niet geloven wat er allemaal verkocht wordt als wondermiddel om ‘gezond af te slanken’ zegt dr. Evenepoel. “Vergeet alle vermageringspillen, afslankcrèmes, lotions en ongezonde en nutteloze crash diëten.”

Volgens Evenepoel is gezond afslanken zonder crash diëten voor iedereen mogelijk, zelfs zonder dieet.

Naast een gezonde voeding en voldoende beweging ligt het probleem van overgewicht op het mentale vlak. Volgens dr. Evenepoel val je met elk dieet in korte tijd meer of minder af. Maar wanneer je in je oude eetpatroon terugvalt vliegen die verloren kilo’s lichaamsgewicht er zo weer aan. Het grootste probleem is dus niet gezond afslanken, maar slank blijven.

Een andere expert op het gebied van overgewicht, afvallen en het menselijk brein is Michel Lejeune van Trancewerk. Hij heeft evenals dr. Evenepoel veel ervaring met mensen die willen afvallen en bevestigt dat overgewicht en afvallen grotendeels tussen de oren zit.

Onbewust geprogrammeerd voor overgewicht

Volgens Lejeune heeft ieder mens een onbewuste programmering in het brein. Het is deze programmering die ervoor zorgt dat je bepaalde keuzes maakt bij het eten en drinken, lichaamsbeweging en meer. Ook bepaalt deze programmering de snelheid van onder andere je stofwisseling, wat weer bepaalt hoe snel je lichaamsvet verbrandt en hoeveel vet je vasthoudt. Het heeft dus niet alleen met consumptie te maken.

“Sommige mensen hebben van nature een hoge stofwisselingssnelheid. Deze mensen hebben een slanke balans. Zij kunnen eten en drinken wat zij willen zonder een gram aan te komen. Helaas heeft meer dan de helft van alle mensen een onbewuste programmering voor overgewicht. Dit kan aangeboren zijn en/of zich ontwikkelen naarmate we ouder worden, al vanaf onze jeugd. Daarom zie je veel mensen die vroeger slank waren en als ze ouder worden steeds meer gewichtsproblemen hebben. De hoeveelheid reserve-energie, in de vorm van opgeslagen lichaamsvet, is daardoor groter dan noodzakelijk.”, aldus Lejeune.

Verder zegt hij: “Een dieet volgen is een vorm van tijdelijke symptoombestrijding. Zodra je gaat diëten, ga je in tegen wat je onbewuste programmering juist voor je wil bereiken, en dat is extra energie op voorraad houden. Het wil en zal met alle geweld die reserve-energie vasthouden.

En als je dan na een dieet weer normaal gaat eten, vliegen de kilo’s er weer aan. Precies zoals dr. Evenepoel zegt! Veel mensen kennen dit als het jojo-effect.”

bang weegschaalHelp, ik val niet meer af!

Het grote probleem van de obesitas-epidemie is dat veel mensen een dieet gaan volgen of andere maatregelen nemen om af te vallen, waarmee zij hun stofwisseling in de overlevingsstand zetten. Hierdoor vallen zij op een gegeven moment helemaal niet meer af en worden ze alleen maar dikker.

Volgens Lejeune is er een snelle en eenvoudige manier om je onbewuste programmering om te keren, zodat je los kunt breken van deze cyclus. Hiermee kan iedereen zonder dieet, 100% gezond, snel en vooral blijvend van overgewicht afkomen.

Lejeune geeft een gratis online workshop, waarin hij uitlegt wat de echte oorzaken van jouw overgewicht zijn en hoe je dit kunt oplossen. Je ontdekt in deze workshop dingen die de afslankindustrie liever geheim houdt.

Tot slot zegt hij: “Iedereen die te zwaar of te dik is zou deze informatie moeten hebben, zodat zij weten wat de échte oorzaken zijn van hun overgewicht en er iets aan kunnen doen. Om die reden geven we deze informatie gratis weg in deze online workshop. Je leert hoe je zonder dieet of ander moeilijk gedoe gewoon mooi slank kunt worden, zonder dieet, zonder honger, zonder gejojo en zonder moeilijk gedoe.”

GRATIS online workshop!

De GRATIS online workshop wordt gegeven op donderdag 6 mei, 20:00 uur

Meld je hier aan (gratis)

Ben je zelf te zwaar of ken je iemand anders die te zwaar is, meld je dan nu aan voor deze gratis online workshop en deel dit artikel nu op Social Media.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maurice
Maurice
5 jaren geleden

Holy sh*t!
Baanbrekende info… Echt waar?
Hebben we hier jaren wetenschappelijke studies voor nodig?

Orlando
Orlando
Reactie op  Maurice
5 jaren geleden

dit is al meer gebeurt bv in the ’60-’70 waren rastas (bv Peter Tosh) al aan het zingen over al de voordelen van de hennepplant en cannabis, nu zijn een paar professoren tot dezelfde conclusie gekomen. En kunnen een paar grote bedrijven not ‘we the people’ daar een voordeel uit halen.

Bob
Bob
5 jaren geleden

Ik denk dat de mens er toch eens aan moet gaan denken dat het geheel niets met eten te maken heeft. Het heeft alles te maken met uw en mijn DNA die aangestuurd word door de frequentie waarin wij leven. Dit is ook waarschijnlijk iets waar niemand aan denkt want die frequentie is ook de oorzaak van aandoeningen zoals ADHD en veel meer. Gelooft uw ook nog steeds dat als we een griepgolf hebben dat uw dan op de tocht heeft gestaan of hebben we met ze alle in dezelfde tram gestaan? Als de frequentie veranderd veranderd ook ons DNA en dat veranderd ons geheel als mens al geloven we daar geen reet van, TOCH??

Ons DNA maakt een vreetzak van ons of ons DNA word gestuurd door ons bewuster zodat we beter kunnen denken en functioneren. Films zoals Lucy naar die 100% hersencapaciteit is echt niets zomaar gemaakt!! Alle films hebben een verhaal die met onze toekomst te maken heeft alleen ons bewustzijn is er nog niet zodat we dat gaan zien. Alles komt op zijn tijd.

We worden gemuteerd door onze creator om verder te komen in nieuwe tijdperken. Het is dus een mooi staaltje buitenaardse techniek. Ons DNA veranderd en dan worden we immuun voor ziektes en dan worden we allemaal gemanipuleerd om fruit en superfood te gaan eten zodat wij straks denken dat het allemaal daar door komt.

Ik ben net terug van vakantie en heb lekker rustig kunnen denken hoe dit allemaal komt, en dus is dit mijn denkwijze.

Gr. Bob

helder
helder
Reactie op  Bob
5 jaren geleden

We eten teveel en we bewegen teveel! Let maar eens op, bijna iedereen put zich uit want we moeten dit en dat doen, hier heen en daar heen etc. En wat levert het op. Het is meestal weg rennen van jezelf en problemen die men denkt te hebben. Je kan het goed uithouden met je eigen zelf en problemen zijn er om opgelost te worden.

peter
peter
Reactie op  Bob
5 jaren geleden

hallo, het is zoals Bob verteld ,wil je de wereld veranderen begin bij jezelf , als je erin slaagt krijg je aanhangers en uiteindelijk veranderd alles . in de vedische geschriften staat iedereen zal lui en vatsig worden tot enkel het denken overblijft en je wel aan jezelf moet werken. na voorspoed komt tegenspoed , en daar zitten we nu in . we zijn uiteindelijk te lui geworden om te herinneren hoe de planten en natuur werken . we willen snel resultaat ,alles moet zeer snel groeien omdat we veel willen weggooien . iedereen zit met hetzelfde probleem . waarom leven wij ? waarom komen telkens dezelfde problemen op onze pad ? waarom hebben mijn ouders dezelfde ziekte ? leren daaruit zouden we moeten , maar liever zijn we lui en gaan naar de dokter die ons legale drugs voorschrijft we blijven in de waan, alles waait over voor een tijdje en kan zich weer herhalen . dus lui en vatsig blijft over . succes iedereen !!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Bob
5 jaren geleden

LS…

We zijn inderdaad gemuteerd door onze creator. Maar toch vooral opdat wij slaven blijven en afhankelijk van de boven ons geplaatste satanische elite en hun lakeien. Op het moment dat de bewustwording te snel gaat, groeit de kans opnieuw dat wij als soort worden vernietigd. Denk aan de eeuwig durende oorlogsdreiging, het geknoei met het klimaat etc.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Bob
9 maanden geleden

Zeker in je vacantie Richard Dawkins gelezen !

Corona 2.0
Corona 2.0
Reactie op  Bob
9 maanden geleden

Nou Bob, ik ga maar stoppen met mijn bachelor opleiding Voeding en Diëtetiek! Nu ik jouw waarheid weet 😉

Mariatje
Mariatje
5 jaren geleden

Één van de grootste dikmakers is tv-kijken omdat je dan eens stressreactie krijgt, terwijl je stilzit. In de oertijd raakten mensen hun stress beter kwijt door weg te rennen bij gevaar maar nu zit je op de bank vastgeplakt en beweeg je nog minder dan wanneer je een boek leest. En door de stress ga je knabbelen, vooral chips en ongezonde dingen. Je opvreten heet dat.

xadner
xadner
5 jaren geleden

Dat wist ik allang, alles is te programmeren. De natuurlijke evolutie en mutatie werkt door frequenties van het wezen zelf en van “het veld”. Door selectie krijgen die mutaties de kans om als nieuwe soort te ontwikkelen. Dat werkt zo bij ieder wezen en plant, ook bij de mens.

Bij sport mensen bijvoorbeeld word heel vaak gezegd, het zit in de genen, maar onbewust worden die genen gestuurd door de sportmensen zelf, en zullen die mutaties ook aan hun kinderen worden door geven, al helemaal als moeder en vader zo is. Er is dus helemaal geen doping nodig, want ook de frequentie van doping kun je in je hoofd verwekken, en heeft dan de zelfde werking, zonder dat het je lichaam vernield. Het is dan zoals god het bedoeld heeft.

Marjan
Marjan
5 jaren geleden

Je bent wat je eet en mijn vader zei dat hij nooit een dik persoon gezien heeft tijdens de oorlogswinter?!

nunki
nunki
Reactie op  Marjan
5 jaren geleden

Mijn opa heeft de buurman geslacht tijdens de hongerwinter. En de buren aten zonder het te weten vrolijk mee. Ik heb het recept nog voor zijn sterven verkregen. Niet voor nu, maar altijd handig als de nood aan de man komt. Opa was er trouwens niet trots op.

hannie
hannie
Reactie op  Marjan
5 jaren geleden

ik was kind in de oorlog ,,in het laatste jaar gingen we eten halen bij de gaar keuken ,,,stampot ,maar het was gewoon vloei baar ,en onder weg naar huis namen we een slokje ,,wat niet goed was natuurlijk , het was voor 7mensen ,,en mijn moeder at er niets van.en was bijna eronder door gegaan ,
toen kregen we brood na de oorlog ,,allemaal een half brood ,,waar we met een speld een briefje deden met je naam erop.
later jaren dacht ik ook dat er weinig zieken waren toen ,
Maar de dikte van nu komt naar mijn idee niet alleen van eten ,,zelf kreeg ik 15 jaar geleden hoge bloeddruk ,,was nooit een grote eter ,, en kreeg pillen , wou dat ik het nooit genomen had ,in 10 maanden was ik 30 pond zwaarder ,en later 50 pond ,,op google gezocht en wat bleekk die medicijnen werkt op de hormonen ,,met de dokter gesproken ,, die ontkende het natuurlijk ,,,
het doet me verdriet , en zit er nog ,,was veel aan t lopen ,lekker door de duinen en t strand ..kan nu niet veel meer lopen .
en dan het gezeur de ouderen moeten lopen ,en moeten 2 stuks fruit eten ,,,een hoop mensen kunnen het niet betalen ,,of verdragen het niet

dat gedoe wat je wel of niet moet doen ,wordt je naar van ..
maar gewoon maar door gaan in deze malle wereld .hannie

Hein
Hein
Reactie op  hannie
9 maanden geleden

Cannabisolie, beste wat er is

Johan
Johan
5 jaren geleden

Als obesitas een mentale kwestie is, meestal, en het heeft te maken met een onbewuste programmering, dan lijkt hypnotherapie een goede methode om levensslank te kunnen worden.

Lotus
Lotus
5 jaren geleden

Het is alleen jammer dat als je op de aanmeldings link hebt geklikt er niets gebeurt! je krijgt de e-cursus dus niet in je email! Of zijn ze inmiddels uitverkocht?? beetje vaag allemaal.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
5 jaren geleden

Er is net een nieuwe docu uit (op het torrent netwerk) That Sugar Film, vergelijkbaar met Super Size Me maar dan met een suiker dieet. Hij gaat van nagenoeg geen suiker intake naar zo’n 40 theelepels per dag en dat enkel en alleen via voedsel waar het ‘verborgen’ in zit. Hij houd verder ook dezelfde hoeveelheid calorieën aan die hij normaal consumeert. In ik geloof 2 maanden tijd komt hij ik meen zo’n 7kg aan (vooral buikvet).

louise
louise
5 jaren geleden

Nou ik heb in mn jeugd nooit een te dik kind/ mens gezien…. toen mijn kinderen naar school gingen,ook niet…. tja, vroeger was niet alles beter,maar alles met mate!!!! En naar de groenteboer/bakker/slager noem maar op…. en altyd buiten spelen…..de regelmaat van kleins af aan gewoon eten,geen potjes ed…..nu moeten de kids van jongs af aan,mee met de auto naar de super er is totaal geen regelmaat meer,ze eten ook van alles om van t gezeur af te zijn op de meest vreemde tyden en bewegen is er ook niet bij..bovendien veel te veel prikkels in het hoofd,en de ouders ook natuurlijk…er is een totaal andere manier van leven en ach over 20 jaar is er weer wat anders….wat niet weg neemt dat ik er ook van overtuigd ben,dat bij te dikke mensen ook een psychologische oorzaak aanwezig is en laten we eerlijk zijn,hormonen kunnen t lichaam ook totaal uit balans brengen,iedere generatie heeft zn voordelen en nadelen….voorlopig alles met mate om een beetje in balans te blijven,uit eindelijk is ieder mens verantwoordelijk voor zn eigen welzijn…

JansTerZeijle
JansTerZeijle
5 jaren geleden

De cursus kost € 199,90–€ 1.299,70
Kan ik korting via ninefornews krijgen?

NineForNews
NineForNews
Admin
Reactie op  JansTerZeijle
5 jaren geleden

De cursus die hier aangeboden wordt is gratis te downloaden als je je hebt aangemeld. Gewoon de link volgen in het artikel en de aanwijzingen volgen. Kost je niks!

Lotus
Lotus
Reactie op  NineForNews
5 jaren geleden

Waarom wordt er dan niets gestuurd per email?

Het enige mailtje dat ik kreeg was een bevestigingsmail en heb erop geklikt waar ze dan zeggen dat het binnen enkele ogenblikken in je postvak zal komen, maar er komt helemaal niks!! Nee hij staat ook niet bij ongewenste email.

NineForNews
NineForNews
Admin
Reactie op  Lotus
5 jaren geleden

Heb je aangemeld met het mailadres dat je hier ook gebruikt? Die is zojuist namelijk doorgegeven, maar daarmee is geen aanmelding gedaan.

x

Check Also

suikerverslaving

44 kilo per jaar krijg je ervan binnen en het sloopt je!

In dit artikel gaan we het hebben ...

Diabetes genezen

Diabetes: Is de aarde plat?

Er zijn nog steeds mensen die denken ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!