UFO Database Archief

Bergambacht (Lek) 23 november – Verlicht object

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Echt mensen, dit is de eerste keer dat ik ook een melding maak van een UFO.

dd. 23/11 – 06:14 uur begin ik me te ergeren aan een object in de atmosfeer, niet te hoog, maar ook niet te laag om er een duidelijke hoogte of koers of iets dergelijks van te maken, dus ik ga gissen, dat doet een zeeman wel vaker.

Rechtswijzend 125 graden. Hoogte vanaf de horizon 30/33 graden. Nou ik zelf zit op 52.00 breedte, 4.45 lengte, en dat ding blijft daar hangen. Nou ga ik weer even kijken of het uit koers oid verandert, dat doet ie niet, ik heb een referentiepunt, dat is een ster die achter het object doorgaat. Even wachten, de zon komt ook op in het oosten. Ik ga kijken en het object is weg.

Efkes in het engels; It is really funny to see this with your own eyes, because that thing stayed stationary for a long time, before I really noticed it. It did not scare me.

M.S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x