Homepagina » UFO Database Archief » Bergen op Zoom 18 april – Heldere flits, wegschietend object

Bergen op Zoom 18 april – Heldere flits, wegschietend object

Naam: S.H.
Woonplaats: Bergen op Zoom

Vanochtend, toen ik naar mijn werk reed vanuit Bergen op Zoom richting de vliegbasis Woensdrecht, zag ik om 06:54 uur ineens een zeer heldere flits boven me toen ik bijna bij de afslag was. Daarna zag ik ook iets wegschieten richting Zeeland. Ik kon echter niet opmaken wat het precies was het was voor mijn beleving wel erg snel. Toen ik opzij keek naar de opkomende zon was deze nog rood oranje.

Nu hoop ik dat ik eindelijk een glimp van onze vrienden heb gezien 😀 maar misschien dat het toch een weerkaatsing was van het licht op een F16 of iets dergelijks. Echter kan ik me niet herinneren dat ik dat eerder gezien heb in mijn 27 jarige leven.Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

verkiezingen

Uitstel verkiezingen door corona? ‘Buitenspel zetten democratie moet maar even’

Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren sluit ...

oxford-professor

Oxford-professor fileert coronabeleid: ‘Hierom is lockdown extreem gevaarlijk’

Oxford-professor Sunetra Gupta publiceerde in maart een ...