Homepagina » UFO Database Archief » Best 14 september – Fel groene bol met rood knipperlicht

Best 14 september – Fel groene bol met rood knipperlicht

Vorige week dinsdag rond 20.45 uur kwam ik buiten om de honden in hun verblijf te doen toen ik in mijn ooghoek een flits zag. Ik kijk meteen die richting op en zie een fel groene bol met een fel rood knipperend licht.

Het vloog vanuit het oosten richting het zuiden, richting Eindhoven. Toen dit opject uit mijn zichtpunt was verdwenen kwam er een wat ik in eerste instancie dacht een vliegtuig pal over het huis vanuit het zuiden richten noorden. Daar we dicht bij Eindhoven Airport wonen is het logisch dat er veel vliegverkeer is. Alleen was er iets vreemd met dit “vliegtuig” het maakte geen lawaai en had rare knipperde lichten. Ik ben snel naar binnen gelopen en hem mijn verrekijker gepakt en kon duidelijk zien dat het ook geen vorm had van een vliegtuig. Tenminste niet een die ik herken. Deze was boemerang achtig. Misschien toch een vliegtuig maar kan dit niet met zekerheid zeggen.

Ook heb ik iets vreemd op een foto aangetroffen toen ik deze zomer op vakantie was in Frankrijk. Ik was mijn camera aan het uit proberen en had mijn Samsung Jet op camera functie 9 foto’s achter elkaar staan en maakte dus 9 foto’s op de zelfde plek. 8 ervan waren zwart en op 1 trof ik iets zeer vreemds op. Kan niet verklaren wat het is. Dit is de orginele foto.

Kijk rechts bovenin de hoek. Ik loop er al een tijdje mee van moet je het melden, maar ik kan het niet langs me neerleggen en moet het even kwijt. Misschien is het allemaal te verklaren maar dat er vreemde dingen aan de hand zijn is duidelijk.

Met vriendelijke groet,
A.


(Bewerkte foto, waarbij alleen contrast en brightness aangepast zijn.)

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kabinet

Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

>