UFO Database Archief

Best 14 september – Fel groene bol met rood knipperlicht

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week dinsdag rond 20.45 uur kwam ik buiten om de honden in hun verblijf te doen toen ik in mijn ooghoek een flits zag. Ik kijk meteen die richting op en zie een fel groene bol met een fel rood knipperend licht.

Het vloog vanuit het oosten richting het zuiden, richting Eindhoven. Toen dit opject uit mijn zichtpunt was verdwenen kwam er een wat ik in eerste instancie dacht een vliegtuig pal over het huis vanuit het zuiden richten noorden. Daar we dicht bij Eindhoven Airport wonen is het logisch dat er veel vliegverkeer is. Alleen was er iets vreemd met dit “vliegtuig” het maakte geen lawaai en had rare knipperde lichten. Ik ben snel naar binnen gelopen en hem mijn verrekijker gepakt en kon duidelijk zien dat het ook geen vorm had van een vliegtuig. Tenminste niet een die ik herken. Deze was boemerang achtig. Misschien toch een vliegtuig maar kan dit niet met zekerheid zeggen.

Ook heb ik iets vreemd op een foto aangetroffen toen ik deze zomer op vakantie was in Frankrijk. Ik was mijn camera aan het uit proberen en had mijn Samsung Jet op camera functie 9 foto’s achter elkaar staan en maakte dus 9 foto’s op de zelfde plek. 8 ervan waren zwart en op 1 trof ik iets zeer vreemds op. Kan niet verklaren wat het is. Dit is de orginele foto.

Kijk rechts bovenin de hoek. Ik loop er al een tijdje mee van moet je het melden, maar ik kan het niet langs me neerleggen en moet het even kwijt. Misschien is het allemaal te verklaren maar dat er vreemde dingen aan de hand zijn is duidelijk.

Met vriendelijke groet,
A.


(Bewerkte foto, waarbij alleen contrast en brightness aangepast zijn.)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x