UFO Database Archief

Beveren-Waas (B) 1 januari – Oranje licht

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: K.S.
Plaats: Beveren-waas, België
Tijd: Rond 10 uur
Datum: 1-1-2013
Plaats: Ik reed door de Kasteeldreef richting rotonde om zo de “Van craenenbroeckstraat” in te rijden. Locatie-Beveren-waas.
UFO kenmerken: Oranje gloed met middelmatige snelheid. Het was goed zichtbaar en vloog horizontaal richting Antwerpen op.

Ik wil melden dat ik gisteren een oranje licht over Beveren-waas zag vliegen. Boven de Van Creanenbroeckstraat over de rotonde en het frituur richting Antwerpen. Toen ik richting die straat reed, opweg naar mijn vader, zag ik het ineens tussen de daken. Ik waarschuwde mijn vriendin die het ook gezien heeft en die verschoot ervan. Ze kende het niet en het was aan de nachtelijke hemel. Vliegtuigen die ik zie, hebben rode en witte lichten. Dit was zo rond 10 u denk ik, de tijd heb ik niet echt geraadpleegd.

Dus was dit nu een vliegtuig? Ik krijg al te horen dat het een vuurpijl was en dat ze er al hebben die horizontaal kunnen vliegen, die niet explodeert. Met dat laatste heb ik wel wat moeite.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x