UFO Database Archief

Beverwijk 12 april – Fel roterend licht schiet met haakse beweging weg

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.P.
Woonplaats: Beverwijk

Goedenavond. Bij deze wil ik mijn verhaal met jullie delen over het zien van een UFO gisteravond vanuit mijn achtertuin. Zoals elke avond rook ik ’s avonds even een sigaretje buiten in mijn achtertuin. Ik spot wel vaker vreemde objecten als ik met mijn verrekijker naar de hemel tuur. Maar denk dan vaak dat het om satellieten gaat. Maar zoals deze had ik het nog nooit gezien.

Ineens rond een uur of 10.30 ’s avonds zie ik een helder licht uit het niks verschijnen. Het eerste wat ik dacht: nou moet ik snel mijn verrekijker pakken voordat het felle licht achter de bewolking zou verdwijnen, dus ren naar binnen om mijn kijker te halen. Maar wat ik toen zag was dat het object in snelheid afnam en onder de bewolking door ging. Ik denk dat die afstand zo’n vijfhonderd meter bedraagt, maar nou komt het. Terwijl ik het object in mijn vizier heb, begint het ineens als een soort lichtworm als een dolle alle kanten op te draaien. Dit duurde zeker 20 seconden. Even twijfelde ik of het kwam omdat ik trilde maar dat kon niet want ik stond tegen de muur. En ineens verdween het licht met een snelheid die ik niet kon bevatten haaks in een andere richting.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x