Homepagina » UFO Database Archief » Beverwijk 12 april – Fel roterend licht schiet met haakse beweging weg

Beverwijk 12 april – Fel roterend licht schiet met haakse beweging weg

Naam: S.P.
Woonplaats: Beverwijk

Goedenavond. Bij deze wil ik mijn verhaal met jullie delen over het zien van een UFO gisteravond vanuit mijn achtertuin. Zoals elke avond rook ik ‘s avonds even een sigaretje buiten in mijn achtertuin. Ik spot wel vaker vreemde objecten als ik met mijn verrekijker naar de hemel tuur. Maar denk dan vaak dat het om satellieten gaat. Maar zoals deze had ik het nog nooit gezien.

Ineens rond een uur of 10.30 ‘s avonds zie ik een helder licht uit het niks verschijnen. Het eerste wat ik dacht: nou moet ik snel mijn verrekijker pakken voordat het felle licht achter de bewolking zou verdwijnen, dus ren naar binnen om mijn kijker te halen. Maar wat ik toen zag was dat het object in snelheid afnam en onder de bewolking door ging. Ik denk dat die afstand zo’n vijfhonderd meter bedraagt, maar nou komt het. Terwijl ik het object in mijn vizier heb, begint het ineens als een soort lichtworm als een dolle alle kanten op te draaien. Dit duurde zeker 20 seconden. Even twijfelde ik of het kwam omdat ik trilde maar dat kon niet want ik stond tegen de muur. En ineens verdween het licht met een snelheid die ik niet kon bevatten haaks in een andere richting.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Rutte: Wit-Rusland is dictatuur die vreedzame protesten de kop indrukt. Het lijkt Nederland wel

Tijdens de wekelijkse persconferentie na de ministerraad ...

maurice de hond

Longarts David Prins komt op voor Maurice de Hond: ‘Dit past niet in een gezonde democratie’

Het account van Maurice de Hond op ...

>