Great ResetMens en Dier

Journalist legt op Fox News uit wat er achter het krankzinnige anti-boerenplan van Rutte zit

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Donderdag was journalist Keean Bexte te gast in het Fox News-programma The Ingraham Angle om te praten over de boerenprotesten in Nederland. Hij is vanuit Canada overgevlogen om verslag te doen van de boerenopstand.

Presentatrice Laura Ingraham vroeg hem onder meer waarom premier Rutte dit anti-boerenplan doordrukt. Volgens de journalist is het allemaal terug te voeren op het World Economic Forum, waar onze premier een graag geziene gast is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Een glorieus 2030

Rutte lijkt erg op de Canadese premier Trudeau. Hij is bereid om iedereen opzij te duwen die in de weg staat van een glorieus 2030, het jaar waarin zijn plan echt in werking treedt, legde de journalist uit.

Deze boeren vechten voor hun bestaan. Boerderijen die al generaties, soms al sinds de jaren 1300, in het bezit van de familie zijn, moeten worden verkocht omdat de overheid de stikstofuitstoot aanzienlijk wil terugdringen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De boeren hier weten dat dondersgoed

Bexte wees erop dat voedseltekorten onderdeel zijn van de plannen van het WEF. De middenklasse zal dan gedwongen worden om te kiezen voor voedselproducten die Bill Gates en het WEF pushen, zoals krekels, amandelmelk en kweekvlees oftewel nepvlees.

“Het is allemaal onderdeel van het plan en de boeren hier weten dat dondersgoed. Ze zijn extreem gefrustreerd,” zei de journalist in gesprek met Ingraham. “Zo gefrustreerd dat ze hooibalen in brand steken langs snelwegen om mensen ervan bewust te maken dat niet alleen hun bestaan op het spel staat, maar de hele planeet.”

Bexte praat overigens niet met de Nederlandse mainstream media. Hij sprak boeren die in tranen waren omdat collega’s zichzelf hebben verhangen vanwege het stikstofbeleid. RTL Nieuws schreef op dat mensen als Bexte tweets met nepnieuws over boerenprotesten plaatsen omdat ze ‘kliks en likes opleveren’.

“Kansloze eikels,” brieste Bexte op Twitter.


4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Een, zeker voor ons, lezers van ninefornews, natuurlijk duidelijk verhaal!

En super, dat dat op Fox News uitgezonden wordt. Als ik het goed begrepen heb, kijken heel veel mensen, zeker in de Verenigde Staten, naar deze zender.

Wat hij uitlegt over de boeren in Nederland, die al generaties lang hun werkzaamheden op de boerderij uitvoeren, is natuurlijk een feit.

Voor de meeste boeren is het ook niet zomaar een baan, die zij hebben, maar véél meer dan dat: het is hun LEVEN.

Er zitten ook veel kanten aan dit hele gebeuren. Ten eerste wordt de boeren hun complete bestaansrecht ontnomen. Met die paar grijpstuivers, die zij dan van de overheid “krijgen” ter compensatie, zullen zij hun schulden aan de bank moeten aflossen en daarnaast met een fikse schuld blijven zitten.

Komt nog bij: deze boeren WONEN en WERKEN op deze boerderijen. Waar moeten ZIJ vervolgens dan gaan wonen in deze tijd van extreme woningnood?

Ten tweede wordt de bevolking van Nederland (en waarschijnlijk een groot deel van de Europese bevolking) gedwongen om straks inderdaad nepvlees en insecten te eten. Een méér dan walgelijk vooruitzicht.

Wat ik mis in dit verhaal is het, denk ik zelf, belangrijkste motief om de boeren weg te krijgen.

En dat is de enorme hoeveelheid BOUWGROND om vol te kunnen plempen met honderden, zo niet duizenden woningen om de vele miljoenen “GASTEN”, die overigens van zijn leven nooit meer zullen vertrekken, te kunnen onderbrengen.

Waar voor de Nederlandse bevolking zelf geen enkele moeite wordt gedaan om voor betaalbare woningen te zorgen, is geen moeite te veel om diezelfde “gasten” van alle gemakken te voorzien: een dak boven het hoofd, geld zonder daarvoor te hoeven werken, gezondheidszorg en noem maar op.

Ik las daarnet een berichtje, dat het kabinet versneld de zoveelste bak met geld wil creëren om a.s.a.p. de boeren te kunnen uitkopen.

Saillant detail: voor zover mijn kennis klopt, IS er helemaal geen geld meer en is de boel al lang failliet. Maar ja…. DAAROM wordt er ook maandelijks gewoon een zootje geld bijgedrukt. Overigens, zoals zou moeten, zonder ondersteuning van bijvoorbeeld goud.

Dat de hele boel zal gaan klappen is, lijkt mij, een zekerheid.

Het gaat er niet meer om OF maar meer om WANNEER.

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Wat kunnen we verwachten als woensdag het ultimatum verloopt.
Een eerlijk gesprek met de boeren en in het beste geval iets minder maatregelen?
Eén of ander voorlopig zoethoudertje?
En als het explodeert, wat zou dat dan inhouden. Een convooi van trekkers die den Haag omsingelen?

Kan 1 vinger aan een trekker een convooi doen stoppen?
Kan iets geweldloos het kartel nog stoppen?

Ondertussen worden de met virusleugens besmette deugdenkers weer door de wefdienaars klaargestoomd voor de volgende langzame doodsteek.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Nederlandse boeren gaat de toekomst van de wereld bepalen… DUS MENSEN STA ACHTER DE BOEREN…DE HELE WERELD VOLGT DE HOLLANDSE BOEREN..

DE TOEKOMST VAN DE WERELD IS NU IN DE HANDEN VAN ONZE BOEREN!!

jopie
jopie
1 jaar geleden

Je wordt toch kotsmisselijk als je die foto ziet. Ja hoor, de schwabische rutte kan lachen, lekker de burgers onderdrukken. Die man heeft geen geweten. Ja heeft moorden, verminkten op zijn geweten door de burgers gifspuiten in hun lichaam te laten spuiten. Grootste dictator aller tijden die heerlijk bij die schwabber op schoot zit. Maar eens zal hij moeten boeten voor zijn WANDADEN. Te hopen dat dat niet lang meer duurt. En maar wapens sturen naar jouw grote vriend zelenski, jij weet donders goed dat het oekrainse leger op oekrainse burgerdoelen schiet met wapens uit Nederland. Maar blijkt allemaal in het vreselijke wef plan te zitten Nu maar hopen dat RUSLAND DE OORLOG WINT, want de plannen van dat wef gedoe ziin verstikkend.
Dan kan Nederland misschien weer een democratisch land worden, met een rechtstaat, met mensenrechten enz. Dat is nu allemaal naar de verdoemenis en op weg naar een communistisch Europa. Hoog tijd voor NEXIT.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x