Natuur en Milieu

Bijzondere wolk verschijnt boven vulkaan Kamtsjatka

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Russen die bij de Kljoetsjevskaja Sopka wonen wisten niet wat ze zagen toen hun aandacht onlangs werd getrokken door iets wat leek op een vliegende schotel.

Boven de berg verscheen een zeldzame wolkenformatie. Officieel gaat het om een zogenoemde lenswolk of altocumulus lenticularis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kljoetsjevskaja Sopka is een vulkaan met een hoogte van 4.750 meter en tevens de hoogste berg van het Russische schiereiland Kamtsjatka.

De uitzonderlijke foto is gemaakt door de 35-jarige fotograaf Ivan Dementievskiy op het moment dat hij een rondreis maakte door het gebied.

Hij zei: “Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik deze wolk zag. Het was zo’n speciaal exemplaar en mensen die in de buurt van de berg wonen zeiden dat ze nog nooit eerder zoiets hebben gezien.”

“De lucht leek plotseling open te gaan toen deze wolk in de vorm van een UFO verscheen. Ik ben al meer dan 10 jaar fotograaf maar dit was één van de weinige keren dat ik compleet versteld stond. Het is één van die momenten die ik nooit van mijn leven zal vergeten.”

Bron: Metro.co.uk

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x