Homepagina » Gezondheid » Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar middelen om veroudering tegen te gaan. Soms zie je iemand waarvan je denkt dat hij of zij 40 is, terwijl ze in werkelijkheid 20 jaar ouder zijn!

Maar er zijn ook mensen waarbij het net andersom is. Zij zien er vermoeid uit. Hebben rimpels en wallen onder hun ogen, grijs haar en als je ze op leeftijd schat, geef je ze 70, terwijl ze pas 50 zijn.

Wat is het geheim van veroudering?

Telomeren

Menselijke cellen worden gedurende je leven constant vernieuwd. Oude cellen sterven af en nieuwe cellen komen daarvoor in de plaats. Dit werkt op basis van een kopieermechanisme.

Nieuwe cellen zijn kopieën van oude cellen. Maar naarmate de tijd voortschrijdt treden er steeds meer kopieerfoutjes op. Dit heeft te maken met telomeren.

Telomeren zijn onderdeel van menselijke cellen en bepalen hoe snel je verouderd. Het zijn de beschermende uiteinden aan elke DNA-streng. Je zou het kunnen vergelijken met de uiteinden van veters.

Zonder deze beschermende uiteinden gaan je veters rafelen, totdat je ze niet meer kunt gebruiken. Dan zijn ze verouderd. En zo gaat dat ook ongeveer met jouw DNA.

In de loop van de tijd beschadigen deze beschermende uiteinden en het gevolg is dat jouw DNA-strengen beginnen te rafelen. Ze beschadigen een beetje. Elke kopie van elke cel is dan niet meer een perfecte kopie. En kopieën van die kopieën zijn weer wat slechter, enzovoort.

Kopieerfoutjes

En zo treden er steeds meer kopieerfoutjes op bij het vermenigvuldigen en vernieuwen van je lichaamscellen. En dat uit zich in wat wij veroudering noemen.

Ken je de ouderwetse audio-cassettebandjes van vroeger? Als je daarmee een kopie van een kopie maakte, dan ging de kwaliteit ook achteruit. En als je bij wijze van spreken 100 keer een kopie van een kopie van een kopie, enzovoort zou maken, dan zou het geluid in de laatste kopie niet meer om aan te horen zijn. Bij elke kopie worden de kopieerfoutjes van de vorige kopieerronde meegenomen. En zo gaat dat dus ook met jouw lichaamscellen.

 • Je huid wordt daardoor minder flexibel naarmate je ouder wordt. Deze wordt slapper, gaat hangen en je krijgt rimpels.
 • Haarzakjes verliezen hun vermogen om pigment aan te maken. Je haar verliest zijn kleur en wordt grijs.
 • Je immuunsysteem verwakt, omdat dit ook afhankelijk is van de telomeren.
 • En meer…

Telomeren beschermen dus je DNA en na verloop van tijd slijt deze bescherming en wordt hij steeds zwakker. Elke cel in je lichaam wordt hierdoor langzaam maar zeker aangetast. Dat is veroudering.

Bij een dier, bijvoorbeeld een hond of kat, zijn de telomeren sowieso een heel stuk korter dan bij mensen. Daarom verouderen zij veel sneller dan mensen en is bijvoorbeeld een hond hoogbejaard als hij 14 (mensen)jaar oud is.

Vitaal ouder worden, terwijl je jong blijft

Uiteindelijk wil je graag ouder worden, zonder dat je last krijgt van verouderingsverschijnselen. Diverse studies hebben aangetoond dat je genetische opmaak (= genetische programmering) deels beïnvloed kan worden door je onderbewustzijn.

En zo is het ook mogelijk om invloed uit te oefenen op de kwaliteit van jouw telomeren. En dát bepaalt direct de mate waarin en vooral hóe je verouderd. Je kunt zelfs jouw biologische klok terugdraaien, als je jouw onderbewustzijn de juiste instructies geeft.

Al snel ga je merken dat dit vele malen beter werkt en effectiever is dan de duurste huidcrèmes. Want een crème op je huid smeren is een vorm van symptoombestrijding. Je pakt daarmee niet de onderliggende oorzaak van veroudering aan. Het is net zoiets als een auto van 50 jaar oud oppoetsen aan de buitenkant en dan verwachten dat de motor beter loopt.

Wanneer je echter via je onderbewustzijn aanstuurt op anti-veroudering, (of ‘verjonging’)… dan gebeurt er iets bijzonders in je lichaam.

Wat je gaat merken:

 • Als eerste zul je merken dat je je beter en vitaler gaat voelen
 • Je huid zal geleidelijk aan strakker worden
 • Je gaat nieuwe vitaliteit en jeugdige frisheid uitstralen
 • Diepe groeven in je gezicht worden minder en kleinere rimpels kunnen volledig verdwijnen
 • Stijfheid neemt af, waardoor je meer souplesse terugkrijgt en beter kunt bewegen zonder pijntjes
 • Je algehele conditie verbetert, waardoor je dingen gemakkelijker doet, bijvoorbeeld de trap op rennen
 • Je gezondheid gaat erop vooruit, waardoor je je beter en sterker voelt
 • Je immuunsysteem wordt sterker, zodat je weerbaarder wordt tegen virussenen en andere ellende
 • Anderen zullen zien dat je een jongere uitstraling krijgt
 • Je energieniveau wordt hoger en dat blijft niet onopgemerkt

Stel je voor dat je 15 jaar jonger bent. Hoe was je toen? Hoe zag je er toen uit? Wat deed je dat je nu niet meer doet?

Je onderbewustzijn

Wanneer je jouw onderbewustzijn wilt programmeren voor verjonging-van-binnenuit, dan is het van groot belang dat je dit zorgvuldig doet. Je zult gebruik moeten maken van de deskundigheid van een gekwalificeerd hypnotherapeut. En bij Trancewerk ben je aan het juiste adres.

Michel Lejeune is sinds 2006 Int. Gecertificeerd ABH/ABNLP Klinisch Hypnotherapeut en gespecialiseerd op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds die tijd ontwikkelde hij meer dan 1500 verschillende hypnotherapiesessies, waarmee inmiddels meer dan honderdvijftigduizend mensen geholpen zijn. Daarnaast ontwikkelde hij het speciale programma ‘Keer veroudering om‘, waarmee jij jouw onderbewustzijn kunt programmeren voor verjonging.

Karl zegt:
“Ik doe het nu zo’n 3 weken, voelt mijn lichaam daadwerkelijk goed en oogt het jong.”

Sonja zegt:
“Wat ik tot nu toe merk is dat ik bij de vierde cd (het verjongen van energie) voor het eerst mijn kinder-energie heb gevoeld als volwassene. Het is een andere energie dan die wij als volwassene kennen. Een kind dat rent, zweeft bijna. Geweldig!”

Met dit programma stel je jouw onderbewustzijn in voor het verkrijgen van een jonger lichaam en jongere geest.

 • Je hercreëert een nieuw jong innerlijk zelfbeeld
 • Je draait je biologische klok terug
 • Je verjongt je lichaam, waardoor lichaamscellen vernieuwd worden
 • Je wordt fysiek soepeler en je huid wordt strakker en mooier
 • Je gaat jeugdiger denken en je onderneemt jeugdiger activiteiten
 • Je verjongt je persoonlijkheid, waardoor je jouw kind-energie heractiveert
 • Je gaat nieuwe jeugdige energie uitstralen en anderen gaan dat ook aan je zien
 • Je voelt je jonger, frisser, flexibeler en sterker

Klik hier en download nu dit complete programma en voel je snel jonger!

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

paaseiland

Kan een bacterie die alleen op Paaseiland is te vinden veroudering genezen?

In de jaren zestig reisden onderzoekers af ...

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...